Nevkusné tetování Vémoly: Drsné vyjádření jeho snoubenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevkusná kérka Vémoly: Drsné vyjádření jeho snoubenky!

Pár se chlubí novým tetováním.
Pár se chlubí novým tetováním. (Foto: Instagram)

Leckdo by řekl, že když muž požádá ženu o ruku, láska je tím zpečetěná. Pro MMA zápasníka Karlose Vémolu (35) je však toto gesto zřejmě málo. Nehynoucí lásku k slovenské krásce se rozhodl dokázat novým tetováním její podobizny.

V jejich vztahu aby se čert vyznal! Na konci minulého roku oznámil pár návrat a rovnou ho oslavil výletem do Dubaje. Ještě před tím to ale vypadalo na definitivní konec, když na zápasníka praskly jeho údajné nevěry. Nyní je opět vše sluncem zalité a pár chystá veselku.

A jelikož je Karlos mužem velkých gest, rozhodl se svou partnerku Lelu Ceterovou (31) navždy zvěčnit na své levé paži. Jenomže málokdo by v tetování Vémolovu snoubenku poznal. Vlna kritiky na sebe nenechala dlouho čekat. „Mně se to tetování moc líbí, i přestože ho lidé kritizují. Důležité je, že se to líbí nám, a ten důvod, proč jsme si to tetování dali, je, že se oba moc milujeme. Který muž by toto pro ženu udělal?“  bránila se na svém instagramovém účtu Lela.

Všechno nejlepší, Lili! Dcerka Karlose Vémoly slavila narozeniny, proběhly i zásnuby

Video se připravuje ...

Lidem se nelíbilo nejen celé provedení tetování, ale i jiné výstřední fotografie Ceterové, které dle fanoušků mohou mít v budoucnu neblahý vliv na jejich dceru Lili. Pochybnosti sledujících si Ceterová podle webu Expres.cz nenechala líbit. „Kdysi jsem byla playmate, a proto nemusím být zlá máma! Své dítě vychovávám mnohem lépe než ženy, co v životě nic nefotily. Pro svou Lili jsem udělala hodně a stále dělám a budu dělat,“ napsala rázně Ceterová. Podle ní se v Česku a na Slovensku zastavil život a zdejší lidé si oproti Západu zkrátka některé věci berou až příliš k srdci.

KARLOS SHOW s kuchařem Pohlreichem a kanoistou Fuksou. Řešila se strava a hrál se baseball

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.