Zklamání porotkyně StarDance: S tolika idioty Drexler nepočítala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zklamání porotkyně StarDance: S tolika idioty Drexler nepočítala

Tatiana Drexler je jedinou ženou v porotě StarDance. Sama se tanci věnuje profesionálně už od dětství a během své kariéry vystoupala až na dvanáctou příčku ve světovém žebříčku.
Tatiana Drexler je jedinou ženou v porotě StarDance. Sama se tanci věnuje profesionálně už od dětství a během své kariéry vystoupala až na dvanáctou příčku ve světovém žebříčku. (archiv Blesku)

Jediná žena v porotě StarDance Tatiana Drexler (57) zažila období velkých vzestupů, ale i hodně smutných pádů. Některé sny se splnily, na jiné nedošlo. I když nakonec potkala osudového muže, s nímž žije v Hannoveru, rodinu už založit nestačila. I když si ji přála. Proč?

Bývalá tanečnice vyrůstala v dobách komunismu na Slovensku, jenže tam navzdory tehdejším úspěchům v tanci nezůstala a emigrovala do Německa. Původně myslela, že budou s tehdejším partnerem pokračovat dál. Nakonec ale u západních sousedů dostali azyl. Což bylo předstupněm jejich vzletu. Než se totiž rozhodlo, kam je osud popostrčí, začali prý tvrdě trénovat. A to je vyneslo téměř na taneční Olymp. „Díky tomu jsme se ve světovém žebříčku dostali tak vysoko, že jsme byli 16. Což je absolutně nenormální, když se zvedáte z nuly. Je tam okolo 600 páru a i když se dostanou do 96 pozice, je to úžas,“ zavzpomínala na tehdejší triumf v rozhovoru pro Televizi Seznam.

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video se připravuje ...

To Tatianu nutilo dřít dál a investovat do tance i veškeré finance. Jenže pak přišel rozvod a s ním zase bolestivý pád „na zadek“. „Ten sympatický pán, se kterým jsem tancovala, mi zanechal tolik dluhů, že jsem je nejprve musela splatit. A protože už jsem se tátovi nadělala tolik problémů, bylo mi hloupé říct mu: „Táto, nemáš ještě dva brilianty?“ vtipkuje. Chtěla je proto umořit sama a tak jezdila učit tanec do Moskvy.

I když si prý tenkrát myslela, že je nejnešťastnější člověk na světě, přesto v koutku duše doufala, že rodinu, kterou do té doby nestačila založit, přece jen ještě stihne. Tenkrát jí bylo 35 let. „Jenže to jsem ještě nepočítala s tou řadou idiotů, kteří následovali,“ směje se v rozhovoru pro uvedenou televizi. Toho pravého potkala až později. Úplnou náhodou. Když mu nabourala na parkovišti auto. Shodou okolností se jednalo o německého detektiva. A nakonec z toho byla láska jako trám! Leč děti už společně nestihli. 

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.