Kate a William krůček před katastrofou: Může za to Harry a Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kate a William krůček před katastrofou: Může za to Harry a Meghan!

Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci
Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci (archiv)

Jen co se přesunuli do Kanady a následně do Los Angeles, nezdálo se, že by vévodský pár ze Sussexu čekala v zámoří bůhví jak úžasná kariéra. Jenže karty se otáčí a jejich stoupající popularita může mít nakonec velmi nepříjemné důsledky pro budoucího krále a jeho ženu.

I bez podpory královské rodiny si Meghan (39) a Harry (36) vedou velice dobře. Spolupráce se streamovacími službami Netflix a Spotify jim vynáší slušné peníze. Podle odborníka na královskou rodinu Duncana Larcombeho by tímto tempem brzy mohli mít značku v hodnotě miliard dolarů, uvádí britský deník Mirror.

William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...

Moc hezké. Jenže: Jejich úspěch by mohl znamenat neúspěch u druhého královského potomka. Larcombe totiž dle webu TN.cz předpovídá, že by se lidé mohli více zajímat o nového projekty Harryho a Meghan. Nikoliv už o tradiční královské akce. To se prý přitom v menším měřítku děje i nyní. „Když 50 milionů lidí sleduje Harryho rozhovor o organickém jogurtu nebo čemkoliv jiném, co zrovna propaguje, a 5 tisíc lidí sleduje jeho bratra prince Williama, jak se účastní královské schůzky nebo otevření nového supermarketu, v tu chvíli se z toho stává problém," vysvětluje Larcombe, že mladší z princů Charlese může brzy svého bratra absolutně zastínit.

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
20. 1. 2021 • 05:59

Doufám,že lidé brzy prozřou,přestanou ty dva kašpary v Americe sledovat,kousek slušnosti v nich není,melou kecy o ochraně přírody a ovzduší a sami zamořují nejvíc,ted když je to tam nebaví,poletí soukromým tryskáčem dělat bordel do Anglie,nuly co melou nesmysly,nic víc.

Uživatel_5182409
19. 1. 2021 • 14:28

Máte zácpu ? Nemáte práci a peníze ? Vykašlal se na vás milenec ? Může za to Harry a Meghan!

abil
19. 1. 2021 • 12:33

Radeji budu sledovana jako kral nez prodejce jogurtu, o kterem ten sasek Harry jen keca, ale nema s jeho vyrobou nic spolecneho. A je otazkou casu, jak dlouho bude tenhle vykutaleny parecek bavit lidi. Lidi, kteri ziji v neuveritelnem luxusu, mimo predstavivost nas ostatnich, diky svemu zivotu za sebou zanechavaji neuveritelny negativni dopad na zivotni prostredi poucuji o tom, co je spravne. Asi jako matka Tereza, ktera nechavala lidi trpet v chudobe a bolestech a sama se nechavala lecit na luxusnich klinikach.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.