Kocábové pocity viny kvůli manželovi: Strašně jsem si to vyčítala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kocábové pocity viny kvůli manželovi: Strašně jsem si to vyčítala!

Natálie Kocábová
Natálie Kocábová (Profimedia)

Několik let byla spisovatelka, zpěvačka a dcera Michaela Kocába (66) provdaná za spolužáka Štěpána Vránu, s nímž má dvě děti. Jenže vztah jim nevydržel. Natálie Kocábová (36) se ale pak s přispěním osudu zamilovala znovu. Jenže to na začátku málem celé „zazdila“.

S horolezcem Miloš Hoffmanem si v roce 2019 řekli novomanželské ANO, mají spolu syna. Jenže málem se vůbec nepotkali, kdyby nakonec Natálie nepodlehla tlaku své intuice. Prvotní impulz ale prý přišel ze strany jejich společného známého, jak přiznala Kocábová pro Deník.cz. „Část z toho jde na vrub mého kamaráda, který každý rok ve svém penzionu organizuje setkání strašně zajímavých lidí, z nichž někteří jsou stále takzvaně single – nezadaní. Svolává je přes Facebook, takže hned na počátku mají všichni přehled o tom, kdo je mezi pozvanými. Do té doby jsem tam nikdy nepřijela. Vždycky jsem se těsně předtím tak nějak společensky unavila. Milošův profil se mi ale strašně líbil. Hezkej chlap, žádnej egomaniak,“ netají se Natálie, že jí okamžitě padl  do oka. Jenže ani přesto na akci nedorazila. V zápětí z toho začala mít špatný pocit.

Rozvádějící se Kocábová: Tajemství rodu odhalilo otroky!

Video se připravuje ...

Pokud o reparát
„Strašně jsem si to vyčítala. Nedojela jsi tam, zkazila jsi to. Ale tohle vám prostě nedá. Naštěstí jsem si uchovala intuici, kterou mám docela vyvinutou. Miloše jsem si uložila do přátel a napsala mu. Chvíli se ale neozval, jelikož nepochopil, že bych ráda, kdyby mě pozval na kafe… (smích) Tak jsem se mu po týdnu ozvala znovu a s tím, že ze všeho nejvíce nesnáším bivak, protože na ty závratě opravdu trpím,“ zavzpomínala s dovětkem, že pak už se naštěstí ohlásil s návrhem, jestli si nechce zalézt.

Mrazivá předtucha
„No, a pak už jsem jen čekala na jeho příjezd. Ještě jsem mu ale musela dojít naproti, protože se cestou ztratil. A během toho jsem si najednou úplně spontánně pomyslela: někdo jako on, kdo se orientuje v Himálaji a ztratí se v pražské Troji – teda tohle až budu vyprávět vnoučatům! A v tu chvíli ve mně úplně hrklo, protože vážně jsem to takhle řekla: vnoučatům. Pak vystoupil a jenom jsem spatřila ty jeho oči… Kdyby to nedopadlo tak, jak to dopadlo, pak už bych tenhle příběh asi nikdy nikomu nevyprávěla,“ dodala s úsměvem dle uvedeného webu Natálie Kocábová.

Studio 17. listopad: Michael Kocáb

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.