Lucie Bílá: Adoptuje dítě! Vyhlédla si holčičku (4) z děcáku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá: Adoptuje dítě! Vyhlédla si holčičku (4) z děcáku

Lucie Bílá by moc a moc chtěla holčičku. Zatím jí ale musí stačit neteř Simonka (2)...
Lucie Bílá by moc a moc chtěla holčičku. Zatím jí ale musí stačit neteř Simonka (2)...

PRAHA – Nevydařená adopce a nový byt za miliony! Kolem Lucie Bílé (41) se zase začínají dít věci. Nejbohatší česká zpěvačka se už smířila s tím, že další vlastní dítě mít nebude.


A Filípkovi (11) koupila byt za sedm milionů!

V dětském domově ve Vrchlabí však objevila rozkošnou čtyřletou holčičku Karolínku, do níž se okamžitě zamilovala. Jenže ouha! Adopce u malé Karolínky totiž zatím není možná… A tak Lucie Bílá udělala radost alespoň svému synovi Filípkovi (11), kterému v pražských Kunraticích koupila luxusní byt za sedm milionů korun!

Lucie Bílá malou Karolínku poznala na svém nedávném koncertu v Liberci, kam z dětského domova ve Vrchlabí přijel celý zájezd. „Měli mezi sebou tak krásnou holčičku, že jsem měla chuť hned si ji vzít domů. Jenže adopce u ní bohužel zatím není možná,“ smutní zpěvačka. Důvodem, proč si ji zpěvačka nemůže osvojit, je to, že o Karolínku mají stále zájem i její vlastní rodiče. Kliknutím zvětšeteAle protože jsou oba těžcí alkoholici, nejsou schopni své malé dcerce zajistit odpovídající péči, a proto Karolínka skončila v dětském domově.

V úspěšné adopci navíc zpěvačce v současné době brání i velké pracovní nasazení. „Já si prostě v tomhle maratonu nemůžu dovolit zastavit se a vzít na sebe tu obrovskou zodpovědnost za malého človíčka,“ přiznává Lucie Bílá. „To ale neznamená, že se téhle myšlenky zříkám definitivně,“ naznačuje, že by v budoucnosti nejspíše nějaké dítě opravdu ráda adoptovala.

A pokud se o něj bude starat s takovou péčí, jakou věnuje svému synovi Filipovi, bude se mít jako v bavlnce. Svému jedenáctiletému synovi totiž teď Lucie Bílá koupila v Zeleném údolí u Kunratického lesa v Praze luxusní byt, jehož cena se vzhledem k atraktivní lokalitě a velikosti pohybovala okolo 7 milionů korun! „Je to tam krásné. Ano, ten byt jsem koupila pro Filipa, ale samozřejmě až bude starší. Zatím tam bydlí můj švagr s rodinou,“ říká zpěvačka.


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK, VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.