Potomci slavných řádí u vody: Na pláži je vždycky psina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Potomci slavných řádí u vody: Na pláži je vždycky psina!

Scout Willisová (29)
Scout Willisová (29) (Foto Profimedia.cz)

Díky slávě a milionovým kontům svých rodičů jsou za vodou, bez velkých starostí a mohou se naplno věnovat jen a jen zábavě.

Delilah (18) a Amelia (15) Hamlinovy

Dcera hvězdy seriálu Melrose Place Lisy Rinneové (53) Delilah (18) roste do krásy a už má smouvu s modelingovou agenturou. Ven už dávno nevyráží se svými rodiči. Má kluka, londýnského herce a modela Eyala Bookera (22), a společně s ním si zablbla na pláži v jižní Kalifornii. Vyzkoušeli si scénu z Hříšného tance, nafotili pár selfíček. Milenci vzali s sebou k vodě i její mladší sestru Amelii (15), která se snažila oslnit místní kluky v růžových bikinách.

Scout Willisová (29)

Prostřední dcera Bruce Willise (65) a Demi Mooreové (58) na toho pravého stále čeká, a tak jejím nejčastějším společníkem je pejsek, kříženec čivavy a jezevčíka se zajímavým jménem Babča. Spolu s ním strávila i krásné odpoledne na pláži v Malibu, kde si spolu udělali malý piknik.

Patrick Schwarzenegger (27)

Starší ze dvou legitimních synů Terminátora Arnolda Schwarzeneggera (73) tráví většinu svého volného času s tátou. Jezdí spolu na kole, nechali se vidět na Oktoberfestu v Mnichově. Tentokrát si ale šel s kamarády zašnorchlovat do Tichého oceánu. Všimněte si, že má stejně stejně svalnatou postavu jako jeho slavný táta ve svých nejlepších letech, ale je mnohem štíhlejší.

Bruce Willis s dcerami zazpíval svojí ženě k narozeninám (2017):

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.