Herec Jiří Krampol: Romantika s Grossovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herec Jiří Krampol: Romantika s Grossovou!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (foto ara)

Strávil báječný víkend s Natálií Grossovou (18). S dcerou expremiéra Stanislava Grosse (†45)  Jiřího Krampola (82) svedla dohromady práce. Natočili spolu duet a hudební klip Budem spolu zpívat.

A herec je jím nadšen! „Vyprávím v něm příběh stárnoucího muže a Natálka do toho zpívá. Je to taková romantická melodie, kterou složil Zdeněk Hrubý a text napsal Josef Fousek. Mám z toho ohromnej pocit,“ svěřil Aha! Krampol a prozradil, že klip se stane trailerem k filmu Stáří není pro sraby, kde vytvořil jednu z hlavních rolí.

„Teď je klip ve střižně. Budou do něho vsazeny ty nejemocionálnější části z filmu,“ upřesňuje fotograf a Krampolův supervizor Miloš Schmiedberger, který je zároveň producentem klipu. Krampol má k filmu Stáří není pro sraby velmi zvláštní vztah. Pár dnů poté, co loni v létě pro film dotočil scény, jak manželku uložil do rakve a vyprovodil do krematoria, mu v reálném životě zemřela po 27 společných letech milovaná manželka Hanka (†59).

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video se připravuje ...

„Jako kdyby tehdy momentální Krampolův život řídil scénář filmu, úplně mě mrazilo,” komentuje režisér snímku Tomáš Magnusek (36). Herec se ale na klip i film nesmírně těší. Přiznává, že je to právě práce, která mu pomáhá alespoň trošku vyrovnat se s odchodem Hanky.

Chantal a tajná operace. Sama o ni prosila! A Krampol na Vánoce poprvé bez Hanky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
20. 1. 2021 • 15:51

Trapneee

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.