Havlová v šoku z Holubové! Čím ji vyděsila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Havlová v šoku z Holubové! Čím ji vyděsila?

Dagmar Havlová se kvůli Evě Holubové trápila.
Dagmar Havlová se kvůli Evě Holubové trápila. (M. Hykl, K. Kopáč)

Aktuální trend velí: Otužovat se! Herečka Eva Holubová (61) sice nevlezla do ledové vody, ale neváhala v plavkách skočit do studeného sněhu a pěkně se v něm „porochnit“. Z toho měla bývalá první dáma málem infarkt.

„Tak jsem to dala a je mi báječně. Musím přiznat, že zase takový hrdinství to není!! Studená sprcha je náročnější a koupel v živé vodě bude asi oříšek, který nevím, zda zítra na výletě rozlousknu... Dneska si ale ještě musím dát pořádnou studenou sprchu,“ popsla své sněhové zážitky z otužování.

Tím ale poněkud vyděsila kamarádku Dagmar Havlovou (67). „Vaječníky, ledviny!!!“ napsala ke snímku obnažené Evy ve sněhové pokrývce. „Vaječníky už nejsou ve hře, ledviny jsou zvyklé na studené sprchy. Jedna věc je prochladnout, jiná věc se otužovat... Navíc jsem si prošla kurz a poradila se s lékaři. Neboj Dudynku, já nejsem hrdina!!“ ubezpečila Holubová bývalou paní prezidentovou, že se v jejím případě strachovat nemusí.

Bolestné tajemství Dagmar Havlové: Pláč a strach kvůli kolegyni!

Video se připravuje ...

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 1. 2021 • 13:16

Strašně mi vadí, že AMU -DAMU -JAMU má status VŠ.Nevím, který blb to vymyslel, ale že i Veškrnová je Mgr. to mě zvedá ze židle.

-bello-
19. 1. 2021 • 13:16

Strašně mi vadí, že AMU -DAMU -JAMU má status VŠ.Nevím, který blb to vymyslel, ale že i Veškrnová je Mgr. to mě zvedá ze židle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.