Kopřivovou Česko nebaví: Marně prosí fanoušky o tipy na dovolenou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kopřivovou Česko nebaví: Marně prosí fanoušky o tipy na dovolenou

Chyceno v síti: Veronika Kopřivová o sexuálních predátorech
Chyceno v síti: Veronika Kopřivová o sexuálních predátorech (Tonda Tran)

Ať je situace okolo koronavirové krize, jaká chce, Veroniku Kopřivovou (29) to od cestování rozhodně neodradí. Již začátkem roku stihla modelka spolu se svým přítelem Miroslavem Dubovickým (29) prchnout z Čech a užívat si zimních radovánek v Lichtenštejnsku.

Ačkoli ji země nadchla, covid se jí v některých ohledech přeci jen nevyhnul. „První výlet v novém roce v Lichtenštejnsku, bylo to tam krásné, ale v den, co jsme přijeli, zavřeli obchody a restaurace, takže jsme hladověli a jeli jsme domů dříve, než jsme plánovali. Chybí mi to svobodné cestování, bez omezení, sebrat se a jet,“ posteskla si Kopřivová na svém instagramovém účtu, jak píše Expres.cz.

Nyní je zpět v Česku, ale sotva se tu >>ohřála<<, už uvažuje o příští destinaci – tentokrát více exotické. O inspiraci poprosila své fanoušky, jejichž tipy se však neslučovaly s jejími představami. Většina sledujících Veronice doporučovala Egypt, jelikož se pohybuje v cenově přijatelné kategorii a ve finále se skutečně vyplatí. Toto doporučení Veronice nicméně nevonělo. „Byla jsem, ale už bych tam asi nejela, nelíbilo se mi tam a nebyla jsem spokojená s jídlem,“ odvětila stroze na tip Kopřivová.

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video se připravuje ...

Nakonec se přiklonila k luxusním ostrovům, jakými jsou Bali či Maledivy. Přestože Maledivy u ní před lety úspěch nesklidily, pravděpodobně na ně ještě zcela nezanevřela. „Byla jsem tam před sedmi lety, nepamatuji si jméno ostrova, za tři dny jsem se nudila, ale zatím to z těch možností vypadá, že jim dám druhou šanci,“ uzavřela anketu o cestování Kopřivová.

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
27. 1. 2021 • 10:06

A nas zase nebavi Koprivova. Tupe konzumni nemakacenko se starostmi a zajmy dvouleteho decka. Bezte uz s ni nekam, s nulou.

safinka59
27. 1. 2021 • 06:54

Nestačím se divit, že zde to pochybné děvče kopíruje styly, tvary i vzory oblečení s Aliexpressu ( 5 US ) , akorát na oblečení našívá tu tzv. * její značku * ...👎😵 A podivné osůbky to za tisícky kupují...😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.