Má se Borhyová bát? Víme, co jí předpověděla kartářka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Má se hvězda Novy bát? Víme, co jí předpověděla kartářka...

Lucie Borhyová na dovolené v Řecku
Lucie Borhyová na dovolené v Řecku (Instagram)

Známá kartářka Barbara Kočková (52) se podívala na budoucnost moderátorky Lucie Borhyové (42) a pořádně se zhrozila. Letošní rok se jí bude dařit pracovně, v ohrožení je však údajně její zdraví! Na co by si měla dávat pozor?

Moderátorka Lucie Borhyová je bezesporu největší hvězda TV Nova a podle uznávané kartářky a vědmy Barbary Kočkové to tak zůstane i v tomto roce. „Lucie je energická, citlivá žena, která je velmi vnímavá na okolí. Jakmile si Lucinka na něco zamane, nezná překážky. Má před sebou velmi úspěšný rok, nové pracovní nabídky,“ vyčetla z karet Kočková. Ne vše však vyšlo pro Borhyovou pozitivně a vědma ji předem varuje!

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...

„Pozor na páteř, zejména krční 3. – 4. obratel, který vám může způsobovat brnění rukou nebo nohou a menší závratě. Také vidím přechozený zánět gynekologického rázu, který byste Lucinko měla přeléčit přírodními antibiotiky, doporučuji lichořeřišnici. Dokonce by mohl nastat menší úraz. Jde tomu předejít tím, že nebudete spěchat a celkově se zklidníte,“ vzkazuje vědma Borhyové s tím, že vše jde změnit a nic není vytesáno do kamene.

Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.