Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová (Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Může teď klidněji spát! Insolvenční soud shodil ze stolu incidenční žalobu na Veroniku Gajerovou (57), resp. jejího insolvenčního správce (stará se o splacení jejího dluhu, pozn. red.), kvůli které hrozilo zvýšení jejího dluhu. Deník Aha! o problémech se žalobou bývalé sestry Pantoflíčkové z Ordinace v růžové zahradě 2 informoval loni na podzim.

Tím, kdo tzv. incidenční žalobu (tj. žalobu kvůli popření dluhu) na Gajerovou, alias českou dabérku Samathy ze Sexu ve městě, podal, byla firma T&C DOMOV. U té si herečka před šesti lety půjčila 70 tisíc korun a měla je splácet.

Zarazili úroky Protože ale úvěr do roku 2019, kdy nad sebou vyhlásila osobní bankrot, neuhradila, narostl dluh – dle podkladů firmy – do astronomické částky 476 440 Kč (započtená půjčka, standardní úroky, pokuty, úroky z prodlení – pozn. red.). O tuhle sumu se také v rámci řízení s Gajerovou věřitel přihlásil! 

Gajerová kvůli dluhům vyhlásila bankrot. A těhotná Kohoutová oznámila konec

Video se připravuje ...

Insolvenční správce ale v době žádosti Gajerové o osobní bankrot zasáhl. Uznal jen pohledávku firmy T&C DOMOV ve výši 169 309 Kč, tedy půjčků a řádné úroky. Další sankce, pokuty a penále udělené po znesplatnění úvěru, shodil ze stolu!

Neuznal pokuty

Firma se ale o peníze nad soudem schválenou sumu pokusila zabojovat v rámci už zmíněné incidenční žaloby. „Nelze přihlížet k tzv. nové jistině, která vznikla až zesplatněním úvěru,“ napsal v rámci zamítnutí žaloby insolvenční správce Gajerové Pavel Fabián. Česky řečeno, neuznal pokuty vzniklé poté, co se Gajerová rozhodla vyhlásit osobní bankrot. Herečka se k situaci odmítla vyjádřit s tím, že vše řeší její správce.

Drama herečky Gajerové: Dluží už několik milionů! A smutné přiznání hokejisty Jágra.

Video se připravuje ...

Dluží i Morávkové

Gajerová v insolvenci splácí dluh ve výši 4 777 113 Kč. Mezi 41 věřiteli je i její kolegyně a kamarádka Dana Morávková (49), která Veronice půjčila před časem 40 tisíc korun.



Přečtěte si
konvalinka34
18. 1. 2021 • 12:10

Dospělá osoba, žádná podnikatelka, a takové hrozné dluhy?? A to všechno dávno před pandémií....to jsem zvédavá, z čeho to bude splácet. Že by šla na pokladnu do Lidla nebo na poštu apod.?? Bude dřepět doma a nadávat na situaci

bb88
17. 1. 2021 • 15:48

*** umí a chtěla by žít, jak Sandra Bullock.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.