Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

Karel Šíp není ve své kůži.
Karel Šíp není ve své kůži. (Foto Profimedia.cz, ara )

Fanoušci moderátora i jeho pořadu Všechnopárty se těšili, že alespoň na Silvestra se dočkají premiérového dílu s hvězdnými hosty. Leč z toho na poslední chvíli sešlo. Jejich zklamání ale přebily nakonec obavy o to, co se s Karlem Šípem (75) děje!

Moderátor natočil navzdory původním plánům jen úvod ke střihovému silvestrovskému pořadu a diváci si podle Sedmičky nemohli nevšimnout, že vypadá hrozně!  V karanténě prý zhubl a zestárl, navíc byl oblečený do o několik čísel většího obleku. Domácí izolace mu zřejmě vůbec nesvědčí! „Nechodím mezi lidi, protože mám skutečně strach, jsem v té rizikové skupině. Takže nechodím tomu naproti. Dělám každý den hodinové procházky a tak, ale to není žádná zábava. To člověk dělá jen kvůli zdraví. A jinak jsem doma s rodinou a čekám, kdy bude líp,“ přiznal před časem v Interview na ČT24.

Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu

Video se připravuje ...

Sám se netají ale tím, že kontakt s diváky je velmi inspirativní a že mu chybí. Navíc zrušená natáčení a vystoupení znamenají i značnou finanční ztrátu. „Člověk je odsouzený k takové nedobrovolné nečinnosti. To mě samozřejmě netěší a činí mě to velmi často smutným,“ přiznal Karel Šíp. Přitom pozitivní mysl rovná se půl zdraví! Tohle už začíná být vážné!

Tajná oslava 70tin Jiřího Bartošky: Davy celebrit! Kdo přišel a co přinesl?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vigela
17. 1. 2021 • 10:53

Pana Šípa jsem kdysi také ráda sledovala. Několik let už tak ale nečiním. Existuje „umění odejít“. Starosti a problémy jako on mají tisíce lidí; i když nejsou exhibicionisté jako on. Něco o tom vím.

hadaja
17. 1. 2021 • 08:27

Kdysi jsem ten pořad méla ráda, pan Šíp už dávno nemá šmrc, mnohdy se diví..., nemá přehled až je to trapné, je to tak, když nékdo neví kdy skončit.

ivanak
17. 1. 2021 • 08:08

Dříve jsem koukala a již delší dobu ČT nesleduji,tudíž ani pana Šípa,tak že mi vlastně nechybí a v úleku nejsem..

illenne
16. 1. 2021 • 08:14

V podstatě Karla Šípa nemusím, svým způsobem je moderátorem, viděla jsem pár jeho pořadů. Ale rozhodně nejsem v úleku. Přirozený proces stárnutí. Jen proč se drží na obrazovce nechápu.

eremita
15. 1. 2021 • 23:01

Nač být v šoku ze zjevu každého pětasedmdesátníka? Nikdo nemládneme, i penzista Šíp má nárok vypadat na svá léta, teda jinak než ten černovlasý mladík s bujným tmavým knírem a jiskrou v oku..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.