MAXA JE SINGLE! Nezvládla to a vztah ukončila, tvrdí o manželce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

MAXA JE SINGLE! Nezvládla to a vztah ukončila, tvrdí o matce svých dětí

Martin Maxa odešel od partnerky Sylvy.
Martin Maxa odešel od partnerky Sylvy. (Foto: Martin Pekárek)

Na prahu šedesátky je zpěvák Martin Maxa (59) po pětadvaceti nezadaný muž. Od partnerky Sylvy, s níž má dvě děti, se odstěhoval do Roudnice nad Labem.

Ačkoli zpěvák partnerku Sylvu v médiích nikdy neukazoval, jedna taková mediální kauza spustila lavinu, která vedla až k rozchodu. Před třemi lety, kdy Maxa vystupoval v Moravské Třebové, měl údajně v hotelovém pokoji napadnout ženu a důchodce. Celý incident pochopitelně vyšetřovala i policie. Nepříjemná událost měla na zpěvákův osobní život kritický dopad. Nejhůře celou skutečnost snášela partnerka Sylva, ale i děti si díky kauze vytrpěly své.

„Neustála to. Byl to strašně těžký rok, kvůli kterému jsem přišel o práci, děti se dočkaly šikany, ona podle lidí z našeho malého města měla parohy. Prostě to nezvládla a vztah ukončila," prozradil Maxa webu Super.cz.

Covid ho připravil o milion korun! Tenhle projekt Martin Maxa jen tak nedotáhne…

Video se připravuje ...

Jejich společný byt podle zpěvákových slov momentálně obývá jednadvacetiletý syn Ivan. Bývalá partnerka i dcera zůstaly v Litvínově. Zpěvák se i přes odloučení s partnerkou nadále snaží vycházet. „Komunikujeme spolu v pohodě, s malou se vídám," dodal Maxa.

Martin Maxa: "Mám zabržděné děti, ale nedivím se jim"

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.