Herec Ivo Niederle: Poslední foto před smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Ivo Niederle: Poslední foto před smrtí!

2015 Ivo ještě zdravý ve svém bytě.
2015 Ivo ještě zdravý ve svém bytě. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Facebook.com, ara)

Alzheimerova choroba ho přiměla vyměnit byt ve slavném hereckém domě v pražských Dejvicích za domov pro seniory. Herec Ivo Niederle (†91), který zemřel 8. ledna, se ale díky přátelům přece jen dostal na podzim na utajenou akci.

Poručík Láďa z Třiceti případů majora Zemana se na ní setkal s dávným kolegou Rudolfem Jelínkem (85), který v seriálu ztvárnil majora Hradce. „Bohužel si už moc nepopovídali,“ svěřil Aha! muž, jenž setkání v centru Prahy zprostředkoval.

Mimo zdi i sebe

Niederle neměl bohužel právě dobrý den. „Ivo Rudolfa zřejmě vůbec nepoznal, bylo to trochu smutné. Ale to, že je mimo zdi domova, to přece jen věděl a bylo znát, že ho to těší,“ dodal přímý svědek události. Na Vánoce se již zdravotní stav jindy tak vitálního Niederleho tak zhoršil, že se nezvedl z postele a 8. ledna přišla smutná zpráva, že zemřel.

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...

Pohřeb s otazníkem

Kolegové i hercovi fanoušci se po téměř týdnu od jeho skonu pochopitelně všude možně poptávají, jak to bude s pohřbem. Poslední rozloučení je zcela v kompetenci dvou hercových dcer, které emigrovaly a žijí v zahraničí. Ještě se nevyjádřily, do jaké míry ovlivní vládní nařízení ohledně pohřbů jejich rozhodnutí a tím rozloučení s tátou. Ale Ivo Niederle by si určitě důstojný pohřeb zasloužil.

Tragický víkend showbyznysu: Zemřeli režisér Filip, zpěvák Stypka, hvězda Prostřeno a folkový zpěvák

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.