Schumacher už prý chodí, překvapuje lékař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Schumacher už prý chodí, překvapuje lékař

Legendární německý pilot Formule 1 Michael Schumacher
Legendární německý pilot Formule 1 Michael Schumacher (ara)

Dvaapadesátiletý závodník je zhruba sedm let let od úrazu na lyžích stále terčem otázek ohledně svého zdravotního stavu. Nyní promluvil věhlasný lékař, který má k pacientovi přístup a svým tvrzením všechny udivil!

„Je vzhůru. Dýchá, srdce mu bije, může se posadit a s pomocí udělat dětské kroky,. Myslím, že je to jeho maximum. Je nějaká šance vidět ho takového, jaký byl před svou nehodou? Opravdu si to nemyslím,“ ne příliš optimisticky prohlašuje v médiích známý neurochirurg Erich Riederer. 

Přesto všechno existují věci, které ostře sledovanému pacientovi dělají radost. Jde zejména o slušně nastartovanou závodní kariéru jeho jednadvacetiletého syna Micka! „Jistěže to vnímá. Pro Micka je to velká výzva a všichni věříme, že od příští sezony bude jméno Schumacher opět součástí nejprestižnějších závodů světa,“ tvrdí bývalý šéf Ferrari Jean Todt.

JAK TO BYLO: Smutné narozeniny. Schumacherovi je dnes 48 let...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.