ŠOK! Sebevražda hvězdy pořadu Prostřeno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ŠOK! Sebevražda hvězdy pořadu Prostřeno!

Účastnice Prostřeno Zuzana Drnek spáchala sebevraždu.
Účastnice Prostřeno Zuzana Drnek spáchala sebevraždu. (Archiv Zuzany Drnek)

Dvojnásobná účastnice kuchařské soutěže s názvem Prostřeno Zuzana Drnek (†35) spáchala sebevraždu.

Už nemohla nadále unést složitou životní situaci a sáhla si na život. Zuzana Drnek, která se v Prostřeno objevila hned dvakrát, se podle informací Blesku oběsila ve vlastním fitness studiu.

Zuzana se v pořadu přiznala ostatním soutěžícím, že je v rozvodovém řízení a kvůli alkoholu přišla o malé děti, které s manželem počala. Těžká rodinná situace Zuzanu psychicky zničila a jejímu stavu nepomohla ani koronavirová krize. Drnek tak nemohla podnikat ve vlastním fitness centru a pravděpodobně měla i nouzi o peníze.

„Jednou jsem si dala v kanceláři víc alkoholu a opila se, manžel ráno přijel, zavolal policii a oni mi naměřili víc promile a sebrali mi děti,“ pověděla v show.

Kamarád je v šoku

„Je to strašné, ten boj o děti, zavřené podnikání kvůli vládním omezením a do toho problém v soukromém životě. Tak zbytečná smrt to je! Nechápu, proč si neřekla o pomoc. Proč něco takového udělala… „Byla to moc skvělá holka, ale často hledala útěchu na dně skleničky. Její sebevražda musel být zkrat, jinak si to neumím vysvětlit. Nedávala žádné varovné signály, podle kterých by bylo poznat, že plánuje svůj vlastní odchod z tohoto světa,“ prozradil podle Blesku Zuzanin blízký přítel.

„Kriminalisté třetího policejního obvodu prověřují okolnosti tragického úmrtí, ke kterému došlo v jednom z objektů v Českomoravské ulici. Podle prvotních informací zjištěných na místě události nestojí za smrtí cizí zavinění. S ohledem na rodinné příslušníky se nebudeme k celé věci dále vyjadřovat,“ prohlásil mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Zuzana v pořadu Prostřeno:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
10. 1. 2021 • 12:20

Pamatuji se na ni, ale proč si sáhla na život? Byla až moc aktivní a hlavně tam nezáviděla a netaktizovala. S tím alkoholem se měla spíše léčit a ne se zabít, proboha co by za to jiní nemocní dali, kdyby tady mohli být.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.