Tohle Gondíka sakra zamrzelo! Odpustí někdy Hámovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle Gondíka sakra zamrzelo! Odpustí někdy Hámovi?

Podivné kamarádství Aleše Hámy: Obral Gondíka o práci! Ani mu to neřekl
Podivné kamarádství Aleše Hámy: Obral Gondíka o práci! Ani mu to neřekl (Foto ČT, archiv)

Jeden jediný pořad České televize málem zapříčinil to, že se dva letití kamarádi nadobro rozešli. Průvodcem pořadu V karavanu po Česku byl totiž původně Dalibor Gondík (50). Jenže toho bez sebemenšího upozornění nahradil kamarád Aleš Háma (47). A rázem byl oheň na střeše!

Daliborovi Gondíkovi se pochopitelně výměna za jeho zády nelíbila a nejspíš každého by napadlo, že to byla ze strany kamaráda zrada. Nechápal, proč to s ním Háma osobně neprobral. Toho to celé ale mrzelo také. Protože netušil, že jeho přítel a kolega o plánované změně na postu moderátora nemá takzvaně ani páru. „Taky bych byl naštvaný, kdybych pro Českou televizi vymyslel námět a pak by ten pořad dělal někdo jiný. Na druhou stranu mně se taky stalo, že jsem nadaboval celý animák a pak jsem přišel do kina s celou rodinou a taky to daboval někdo úplně cizí. Je to blbé, ale je to součást této práce. Já na to neměl vůbec žádný vliv,“ řekl eXtra.cz před startem nové série pořadu Háma.

Aleše Hámu poslala manželka k ledu!

Video se připravuje ...

 „S Daliborem spolu dál komunikujeme, kdykoli mu můžu zavolat. Nepřátelství tam není, jsme rozumní lidé,“ myslí si Háma. Sám Dalibor Gondík se ale k tématu nechtěl vracet. Že ale není všechno nejspíš sluncem zalité, dokazuje skutečnost, že opustil společnou skupinu Hamleti, v niž několik let s Hámou působil.

Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
8. 1. 2021 • 13:55

Je to hnusný podraz o televize i od Hámy... Být Gondíkem, tak s nimi skončím...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.