Další důvod rozchodu Mašlíkové: Ve hře byl někdo třetí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další důvod rozchodu Mašlíkové: Ve hře byl někdo třetí!

Vypadají jako idylický pár, a přesto mezi sebou mají tu a tam třenice...
Vypadají jako idylický pár, a přesto mezi sebou mají tu a tam třenice... (Instagram)

Už to vypadalo, že se blýská na lepší časy a Hana Mašlíková (38) to dá s manželem Andrém Reindersem (39) opět dohromady. Nahrával tomu fakt, že zveřejnili nejen snímky ze společně prožitých Vánoc, ale i snímky zveřejněné po svátcích.

Plané naděje fanoušků se rozhodla minimalizovat nejprve Hanka. „Na vaše neustávající dotazy a gratulace k našemu návratu s Andrém. Žádný návrat se nekoná,“ konstatovala jasně Mašlíková. Přestože se její muž zatím k situaci nevyjadřoval, i on se nyní rozhodl nalít lidem čistého vína. Kromě již tolikrát zmíněného přešlapu s návštěvou striptýzového klubu ale došlo i na zcela novou informaci.

Když už se totiž zdálo, že Hanka manžela vezme na milost a manželství dají ještě společně šanci, ukázalo se, že je ve hře někdo třetí. „Měsíc jsme spolu normálně fungovali. Pak začaly drobné hádky. Když už to překročilo nějakou hranici a přiznala, že si píše s někým novým, rozhodl jsem se odejít. Celou dobu jsme spolu ale komunikovali, a to především kvůli malému. Andreáska miluju a je pro mě nejdůležitějším na světě,“ sdělil Reinders webu Expres.cz.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...

Přes veškeré snahy vztah slepit se jim nakonec manželství rozpadlo. Důvodů je prý ale ještě mnohem více. „Snažil jsem se udělat maximum pro to, abychom rodinu udrželi, ale našeptávači, kteří se snažili využít situace, začali do našeho vztahu vstupovat čím dál tím více. To znamená, že je mezi námi definitivní konec,“ dodal André, aniž by sdělil, koho tímto oslovením myslel.

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.