Nova přitvrdila: EROTIKA V ORDINACI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nova přitvrdila: EROTIKA V ORDINACI

Ordinace v růžové zahradě 2 se blíží do finále!
Ordinace v růžové zahradě 2 se blíží do finále! (TV Nova)

První díl Ordinace odvysílaný po vánoční pauze by měli označit hvězdičkou. Členové kamenické záchranky jako Jana Holcová (45) alias Zita Drábová a spol. se svléknou do prádla a nafotí lechtivé fotky. Nejdál zajde Martin Zounar (53) alias Bobo Švarc. Úplně donaha!

Před čtyřmi roky probíhal kamenickou nemocnicí nahý. Zadek a předek si kryl jen novinami. Svlékat Zounara před kamerou se scenáristům zjevně zalíbilo a v dnešním díle si to zopakuje. „Kolegové na záchrance si ze mě udělají prdel a chtějí mě dostat na kolena. Nakonec se to zvrtne a je z toho příjemná věc. Doufám, že i divák to ocení, není to jen o svlékání,“ popsal herec. Záchranáři si z něj totiž vystřelí a napovídají mu, že charitativní kalendář budou fotit nazí, bez oblečení, ale přijde jen on.

Nakonec ale svršky před objektivem Tomáše Třeštíka (42) odhodí i Martin Stránský (50) coby doktor Ota Kovář, Radim Fiala (49) alias Petr Hanák nebo Jana Holcová v roli Zity Drábové. Nejdál ale v dnešním odvysílaném díle zajde právě Martin. „Byla tam neuvěřitelná sranda. Prdel máme každý skoro stejnou a bylo to příjemný natáčení, i když nahotě jako takové úplně nefandím,“ řekl Aha! s tím, že nechtěl dělat nic jen naoko. „Jsou nahoty, které jsou funkční a nefunkční. Tohle už je připravená linka Boba před půl rokem a je to podstatná věc, která je i pro něj jako pro postavu,“ dodal. Jak to dopadne, sledujte dnes večer od 20.20 hod. na Nově.

Prvním dárkem finále Ordinace je pro diváky Marika Šoposká alias Bibi!

Video se připravuje ...

Odhalený na jevišti

Jednou se mu to vymklo i na jevišti. Při premiéře hry Dva nahatý chlapi mu sjelo saténové prostěradlo a plné hlediště si mohlo prohlédnout nejen jeho zadek. „Bohužel se mi to stalo, ale nestává se to. Ale jak byla velká tréma...“ zavzpomínal. Nahý, bedra ovázaná jen prostěradlem, hraje 15 minut. Zbytek hry je oblečený. „Byla to velká sranda. Martinu Krausovi se to stalo v Ostravě a spadlo mu to celé,“ práskl na svého hereckého kolegu z představení.

Poslední série seriálu

Podle oficiálního vyjádření Novy čeká herce po 15 letech nepřetržitého vysílání konec. Na jaře se odvysílá poslední díl. „Je to pro nás emotivní záležitost, většina z nás se seriálem zestárla, těžko hledat nějaká srovnání. Pokud si nějaký pořad udrží své místo v hlavním vysílacím čase po více než 15 let, a navíc se vysílá po dvou epizodách v týdnu, je to zkrátka fenomén, který jen tak nezmizí,“ uvedla Monika Hasmanová, ředitelka výroby TV Nova. Pravdou je, že byl seriál dlouhé roky na vrcholu sledovanosti, po nasazení konkurenční Slunečné se ale sledovanost dostala pod milion diváků. Co Ordinaci nahradí, zatím není jisté.

Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
7. 1. 2021 • 07:00

Když jsme to probírali v práci, tak většina se shodla, že Martin Zounar jako Bobo a Martina Randlová jako Heluš byli vlastně v seriálu nejlepší a byla s nimi obrovská sranda, což se nedá říct o mnozích jiných, jejichž výkony byly hodně trapné např. Jana Paulová, Godla, Badinková.... Je dobře, že to rozhodli ukončit!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.