Novoroční návrat? Mašlíková s manželem stále sdílí postel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Novoroční návrat? Mašlíková s manželem stále sdílí postel!

Koná se návrat?
Koná se návrat? (Instagram)

Oficiálně oznámili konec. Přesto se Hana Mašlíková (38) společných chvil se svým stále ještě manželem Andrém Rindersem zatím nevzdala.

Vyvstaly pochopitelně spekulace o tom, že se pár k sobě vrátil. Moderátorka a modelka se dokonce netají tím, že spolu stále sdílí i manželskou postel. Předčasné ovace však Mašlíková utnula. "Žádný návrat se nekoná. Snažíme se jen být dobrými rodiči, aby to mělo co nejmenší dopad na Andreáska. Udělali jsme společné Vánoce kvůli našemu milovanému synovi,“ svěřila se Mašlíková.

Jejich rozhodnutí spolu trávit svátky kvůli synovi většina fanoušků ocenila. Že ale s touto „idylkou“ pokračují, již fanoušky zmátlo. „Podnikáme spolu procházky a André tráví často čas s malým i u nás doma. Občas tady i přespí, ano v naší manželské posteli, protože to máme vyřešené a jsou z nás kamarádi," prozradila moderátorka webu Super. cz.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...

Kvůli synovi doufá, že takto bude s manželem vycházet i nadále. Přeci jen je to pro celou rodinu ta lepší možnost, ačkoli se jim manželství rozpadlo. "Já nevím, jestli je tento stav udržitelný, jestli takhle skvěle můžeme a budeme fungovat navždy, ale zatím se o to snažíme," dodala Hanka.

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.