Bočanová má jasno: Konec luxování, alou do barů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bočanová má jasno: Konec luxování, alou do barů!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (profimedia)

Nový rok, nová předsevzetí. Herečka Mahulena Bočanová (53) v nich má rozhodně jasno. A když už se vyřknou, tak s velkou parádou

V návaznosti na minulý rok, který byl pro všechny tím nejnáročnějším za poslední leta, se Mahulena Bočanová rozhodla vystoupit z davu a říct naplno to, co se ostatní říct bojí, i když to cítí stejně. „Zavazuji se, že budu chodit mezi lidi, a to aspoň jednou týdně. Připomenu si, že také existují jiná místa, nejen Buštěhrad. Nebudu pořád luxovat, uklízet skříně. Budu se malovat, pojedu do města,“ přiznala herečka webu Expres. cz.

A >>čestné prohlášení<< tím rozhodně nekončilo. Ba naopak, herečka ještě přiostřila! „Budu chodit do Prahy na večeře, do baru. Na lednici si napíšu, že na světě neexistuje jen Máňa, ale i další lidé, co mě potřebují a milují. Lednice mi taky připomene, že budu míň jíst a víc chlastat, ať neskončím po té padesátce na čajích a mléku,“ rozhodla se sveřepě Bočanová.

Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem!

Video se připravuje ...

Že si užije i pořádný babinec, neopomněla herečka dodat. Pochopitelně ale zmínila i fakt, že z domu pro ni není lehké jen tak odejít, jelikož se stále stará o svou dceru. Ačkoli je Márinka plnoletá, od narození trpí lehčí formou autismu, Mahulena jí proto věnuje maximum svého času.

Simonová bojuje se samotou. A fanoušci se nechtějí smířit se zrušením Chcete mě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
19. 1. 2021 • 10:11

Ne konec luxování, p. Bočanová, konec barů a hospod v Česku, to říkám už 3 roky, potom všem, co zavedli a obyčejní lidí to neví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.