Bizarní závěr života Bond girl Tanyi: »Ožila« a fakt umřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bizarní závěr života Bond girl Tanyi: »Ožila« a fakt umřela!

Tanya Roberts
Tanya Roberts (profimedia)

Podle pověry měla žít už věčně! Bizarní příběh napsal osud do posledních hodin bývalé Bong girl Tanye Robertsové (†65). V pondělí ji na základě informace od jejího agenta všechna světová média pohřbila, ale ukázalo se, že pořád žije. A jen co novináři dopsali články, že zmýlená neplatí, herečka umřela doopravdy!

Svět si od pondělní noci hrál s titulky bondovek a předháněl se, který na osud herečky, jež v roli geoložky Stacey Suttonové sváděla agenta 007 Rogera Moorea (†89) ve filmu Vyhlídka na vraždu (1985), pasuje nejlíp: Dnes neumírej? Žít a nechat zemřít? Zítřek nikdy neumírá? Ukázalo se totiž, že původní zpráva o jejím náhlém skonu není pravdivá. Že herečka pořád žije! Dezinformaci vypustil její agent Pingel. Řekl, že zkolabovala 24. prosince při procházce se psem a už se ji nepodařilo oživit. Prý mu to takto sdělil dlouholetý životní druh herečky Lance O´Brien.

Osudné telefonáty

Ten pak ale dělal interview pro televizní magazín Inside Edition a během něj mu zazvonil telefon z nemocnice. „Říkáte, že žije?!“ spadla O’Brienovi brada a samým štěstím se rozplakal. Jak vznikl tak neuvěřitelný přešlap? O’Brien vysvětlil, že herečka skončila v nemocnici s podezřením na koronavirus. Test jí vyšel negativně, přesto se jí nevedlo vůbec dobře. „Úplně odpadla a byla studená. Myslel jsem, že to je ono, že už se neuzdraví,“ vysvětloval O’Brien. „Když jsem jel dolů výtahem, byl jsem rozrušený, byl jsem ztracený, byl jsem úplně vyvedený z míry. Nebyl tam nikdo, kdo by mě informoval. Pak jsem zavolal jejímu agentovi Miku Pingelovi a řekl jsem, že jsem se právě rozloučil s Tanyou...“ Ten si jeho slova vyložil jako definitivu a vypustil do světa zprávu, kterou druhý den ráno museli vyvracet. „Nepochopili jsme se...“ říkal Pingel.

Kolaps orgánů

Nicméně Robertsová byla i nadále ve vážném stavu na umělé plicní ventilaci JIP nemocnice Cedars-Sinai v Los Angeles a kolabovaly jí játra a ledviny. V průběhu noci pak zvonil O´Brienovi telefon znovu. A znovu po něm plakal – teď už smutkem, Tanya opravdu zemřela. Žila jen dvakrát! První život trval 65 let, druhý se pak měřil už jen v hodinách...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.