Dominika Gottová (47): NÁHLÁ SMRT PŘÍTELE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dominika Gottová (47): NÁHLÁ SMRT PŘÍTELE!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Martin Sekanina, archiv K. Gotta)

Rok 2021 začal pro Dominiku Gottovou (47) špatně! Zasáhla ji totiž zpráva o smrti velmi blízkého přítele, finského zpěváka a kytaristy Alexi Laiho (†41).

Laiho měl zdravotní problémy. „Byl to náš velký kamarád a kdysi také helsinský soused. Zemřel tak mladý, to je strašné,“ plakala Dominika, když se o smrti kamaráda dozvěděla. „On působil v několika kapelách. Nejznámější z nich byla Children Of Bodom, byl s ní několikrát i v Česku,“ popsala vyznavačka tvrdé muziky. Naposledy v Česku skupina hrála v roce 2019 na festivalu Masters of Rock ve Vizovicích na Zlínsku.

Dominika neví, co přesně jejího kamaráda trápilo. „Asi to byla nějaká rakovina, protože věk na umírání neměl. Jen doufám, že se na tom všem nepodílel ještě covid,“ povzdechla si nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Na poslední rozlouční s kamarádem do Finska se nedostane. „Teď do Helsinek nepojedu. Čekám, jak se dořeší naše žádosti o sociální podporu, a teprve pak udělám finální rozhodnutí o návratu do Finska,“ dodala Gottová.

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video se připravuje ...

Nevzali ji kvůli zdraví

Dominika po vyhazovu z lahůdek v pražském obchodního centra zkouší v Česku hledat novou práci. A to přes fakt, že se asi po dořešení situace s úřady ve Finsku odstěhuje zpět do Helsinek. „Zkusila jsem pohovor do Amazonu. Vzali by mě do skladu, ale u zdravotní prohlídky jsem pohořela. Mám vysoký tlak, což jsem nevěděla, a ihned jsem se musela začít léčit,“ popsala Aha!.

Rok z vězení a Řepkovi hrozí další soud! A Gottová šokuje: Otci se po telefonátech se mnou přitížilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
9. 1. 2021 • 02:24

Však mohla každý deň informovať o práci v Amazone!

kinki
9. 1. 2021 • 02:23

Alebo nechcú,aby im robila každý deň reklamu v Blesku.

kinki
9. 1. 2021 • 02:21

Byt 3+1? Však nemajú ani deti, a smrdia grosom. Je tu polovica ledna, a ona stále smrdí v Prahe,a byt mali dostať v lednu. Zrazu prehlasi,že byt im prepadol kôli korone,resp. si nájde iný dôvod. Ona robiť nebude. Zrejme zistila,že práca v Amazone je na smeny,a možno aj na ukol, a musela by tam robiť,a nie tarár nezmysly.

borka30
7. 1. 2021 • 11:13

Se zvýšeným krevním tlakem se nedá pracovat? Podle Dominiky asi ne. Ta lemra líná, ta pracovat asi nebude. Raději bude podávat své soukromé informace bulváru,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.