Tohle se nepovedlo: Belohorcová to pěkně schytala od fanoušků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

TOHLE NEKLAPLO! Belohorcová to pěkně schytala od fanoušků

Zuzana Belohorcová propaguje přípravek na vlasy...
Zuzana Belohorcová propaguje přípravek na vlasy... (Instagram)

Ne každá reklama je dobrá reklama. Své o tom ví i Zuzana Belohorcová (44), která to na sociálních sítích schytala od fanoušků za nepovedenou propagaci.

Moderátorka Zuzana Belohorcová se kvůli pandemii a ekonomické krizi přestěhovala spolu s manželem Vlastou Hájkem (45) a dvěma dětmi z Floridy do španělské Marbelly. Aby se během celosvětové krize rodina uživila, Zuzana kývla na pár spoluprácí, třebaže na jejím instagramovém účtu byly doposud reklamy viděny spíše ojediněle.

Není žádnou novinkou, že propagace nejrůznějšího zboží na sociálních sítích slušně vynáší, tím spíš, když je to momentálně díky covidu jeden z hlavních příjmů těch, kteří byli od hlavního zdroje peněz odříznuti. Zuzana se ale tentokrát rozhodla propagovat pro ni poněkud nešťastný produkt – vitamíny pro zlepšení kvality vlasů. „Tak šup, šup, objednávejte… Nejenom já, ale celá naše rodina jsou spokojení zákazníci, už déle než rok, a nemůžeme si je vynachválit…“ chválí produkt Belohorcová.

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video se připravuje ...

Aby ale měla reklama úspěch, musí být také vidět daný efekt. Ten však Zuzaně schází. Sama má totiž od přírody spíše řídké vlasy, na což poukazují i její fanoušci. „K vám se reklama na tento produkt nehodí, máte úplně řídké vlásky…“ tvrdí jedna fanynka.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...

„Reklamu na vitamíny na vlasy podporující jejich růst a kvalitu pochopím u Andrey Verešové, která má nádherné, dlouhé, husté a zdravé vlasy, ta je ideální tváří tohoto produktu, ale ve vašem podání to vyzní spíš jako parodie,“ přidala se další. Takhle se úspěšná reklama tedy rozhodně nedělá…



Přečtěte si
konvalinka34
5. 1. 2021 • 17:41

Celé roky si nechává vlasy našívat, pamatujeme si její chudé časy, za svobodna, kdy ji vlasy začínaly v půlce hlavy....ale co neudělat pro peníze z reklamy....dokonce se i zesměšnit

hillaarkaa
5. 1. 2021 • 16:02

nechutná,vyžilá kobylí hlava

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.