Dramatický obrat u Dominiky Gottové: Vše je úplně jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Dramatický obrat u Dominiky Gottové: Vše je jinak!

Chtěla se vrátit za Timem, ale...
Chtěla se vrátit za Timem, ale... (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Když se v prosinci vrátila z krátkého pobytu na severu Evropy do Čech, tvrdila, že od ledna začne nový život ve Finsku po boku svého manžela Tima Tolkkiho (54). Jenže nejstarší Gottova dcera nikam neodletěla, zůstává v Praze. Dává životu v Česku další šanci?

Podle informací webu redakce Expres.cz to tak možná vypadá. Dominika Gottová (46) se dle jejich exkluzivního zdroje měla údajně úspěšně ucházet o práci v Amazonu.

„Poslala svůj životopis do Amazonu, kde teď ve velkém nabírají nové zaměstnance, a oni ji vzali. Přátelům se na Silvestra svěřila, že má nastoupit hned v lednu,“ řekl Expresu člověk, který si nepřál být jmenován. Ten ještě prozradil, co bude její pracovní náplní. 

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video se připravuje ...

„Slíbili jí plat asi 25 tisíc měsíčně. Má pracovat jako skladnice a jezdit na vysokozdvižném vozíku. Z toho má ale velký strach a sama neví, jestli to vůbec zvládne,“ dodal zdroj Expresu. Vzhledem k tomu, že má doposud praxi výhradně jako servírka a prodavačka, to bude rozhodně velká změna!

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
7. 1. 2021 • 11:10

Bumplesk: No, u ní to dramatické bude, protože je psychicky labilní, léčila se ze závislosti na alkoholu a nejspíš má ty stavy deprese a panické hrůzy a něco na to bere. A nebyla zvyklá pracovat, když pominu tu servírku. Nevěří si, že to zvládne...

Shimmir
7. 1. 2021 • 11:04

Tak jestli má řidičák na auto, kroutit volantem umí a ovládat VZV nebo některý druh NZV vozíku zmákne, stejně jako načítání zboží čtečkou. Pochybuji, že by ji šoupli do řadového zakladače. (Ve výšce kolem 14 m se to už hezky kýve, o závrati nemluvě.) Ve skladu jsem dělal, vím, co to obnáší. Problémem by možná mohlo být požadované tempo.

borka30
7. 1. 2021 • 11:02

AHA nám sděluje, že v lednu nastoupí do práce. Dnes je 7 ledna, tak se ptám vás AHA, zda.li již pracuje. Nebo nám píšete o tom, co jedna paní povídala?

AliAlice
7. 1. 2021 • 09:44

Jak dlouho ještě bude ten svůj hnusnej ksicht prodávat do bulváru???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.