Začátky Ornelly a Josefa Kokty: Romantiku v tom nehledejte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jak začal vztah Ornelly a Josefa Kokty? Romantiku v tom rozhodně nehledejte!

Ornella a Josef Koktovi
Ornella a Josef Koktovi (archiv)

Tenhle pár českého showbyznysu to během svých začátků rozhodně neměl lehké. Když se láska mezi tehdy mladinkou Ornellou Koktovou (27) a s o 36 let starším Josefem Koktou (63) provalila, málokdo jim dával naděje na úspěch a lidé si spíše klepali na čelo. Ornella, která nyní s podnikatelem čeká třetího potomka, však nyní prozradila, na co ji vlastně Kokta uhnal a proč jim to stále klape.

Bývala modelka a hvězda reality show Štiky na sociální síti spustila Otázky a odpovědi, při nichž se fanoušci vedle dotazů týkajících se těhotenství a strávených svátků také ptali na začátky jejího vztahu s manželem Josefem. A Ornella měla, jak píše deník Blesk, okamžitě jasno. „Charisma!!! Je to takovej „tmavej“ typ,“ přiznala na svém instagramovém účtu. „Jeho vůně… to u mě hrálo vždy velkou roli. Takový to… když cítíte vůni toho druhýho a začne vám bušit srdce… a chvět tělo,“ pokračovala Koktová.

Ornelle také imponoval jeho charakter. „Umí mě rozesmát, naslouchá, není sobec, je to gentleman, chová se ke mně jako ke královně, je hrozně galantní, chytrý, má přehled a empatický – pomohl hodně lidem, a když může, vždy pomůže,“ pěla ódy na svého manžela.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

A jak se vlastně seznámili? Žádná romantika v tom prý nebyla. Dokonce jejich komunikace začala tehdy přes teprve startující sociální síť Facebook. „V roce 2010 jsem na gymnáziu přijala na facebooku jeho žádost o přátelství. Hrozně jsme se tomu smáli. Nejdřív to bylo jen ze srandy, totální náhoda, ani jsem nevěděla, kdo to je,“ dodala Ornella.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 1. 2021 • 18:12

No místo školy šla do kavárny a tam čekal děda trpaslík

mord
17. 1. 2021 • 14:30

Hvězda? To je mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.