Smutná slova Polákové: Tohle bohužel prožívá mnoho maminek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutná slova Polákové: Tohle bohužel prožívá mnoho maminek

Bára Poláková
Bára Poláková (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Barbora Poláková (37) vyzradila, že nepatří mezi vyrovnané maminky, které jen tak něco nerozhází. Naplno ji sžírají výčitky kvůli dcerám. Proč?

Život maminek není snadný. Kromě neustálé péče a strachu o ratolesti, mají matky často výčitky kvůli tomu, že netráví se svými dětmi tolik času, ačkoliv potřebují i nějaký ten čas pro sebe. Barbora Poláková se již několik let naplno věnuje hlavně svým dcerám a bojuje s tím, že jakmile si dopřeje nějaký ten čas pro sebe, vyčítá si to, že není se svými dětmi, od kterých si však potřebuje občas odpočinout a pracovat na svých kariérních projektech.  Poláková tak žije v tak trochu začarovaném kruhu.

Barbora Poláková na festivalu Mezi ploty. Video zde:

Video se připravuje ...

„Hrozně často to pozoruji. Je to moje vnitřní téma, které se snažím pozorovat, proč to tak mám. Mám strašné výčitky a kolikrát se je i snažím objektivně zpracovat a podívat se na to s nadhledem… Asi je to něco hluboko zakořeněného. Každá se s tím musíme popasovat sama,“ pověděla podle expres.cz zpěvačka a herečka.

„Docela otevřeně se o tom bavíme s kamarádkami. To je taky super, sdílet to. Mám kamarádky, které to mají dobře zpracované, což já úplně nemám,“ dodala Poláková.

Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
16. 1. 2021 • 19:05

Důležité jsou ty kamarádky,. na děti kašli, jinak nebudete mít s nimi o čem hovořit!

Alva
16. 1. 2021 • 17:33

Ano, máte pravdu, každý se musí se vším poprat sám, je dnes jiná doba, ale nikdy by mne nenapadlo řešit "prkotiny" ohledně dětí, manželství a nedej Bože, řešit něco s kamarádkama, před tím mně varovala moje babička a měla pravdu, moudrá to byla žena.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.