Utajené peklo Basikové: Kruté pozadí jejích vztahů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Utajené peklo Basikové: Kruté pozadí jejích vztahů

Bára Basiková si užila své.
Bára Basiková si užila své. (Foto archiv TV Nova)

Ačkoliv je to jedna z nejpopulárnějších zpěvaček a o muže nikdy nouzi neměla, štěstí jí ve vztazích zrovna nekvetlo. Bára Basiková (57) se třikrát vdala, ale i rozvedla. V manželství si podle svých slov musela leccos vytrpět. Sláva, nesláva.

Jak ve skutečnosti fungovala její soužití s manžely, odtajnila podle webu Expres.cz na svém blogu Když skočíš, já taky. „Prožíváme nádherné roky. Děti rostou. A pak se stane něco nepříjemného. A pak podruhé. Potřetí. Většinou, když je můj vztah s partnerem v troskách, když se mé manželství začne hroutit. Máme krizi, nebavíme se. Hádáme se,“ popisuje své vztahy. 

„Já potají brečím v koupelně do ručníku. Ale dětem Vánoce nezkazím, kvůli nim se přemáhám a přetvařuji. Jeden manžel pije a podvádí mě. Další manžel hned po štědrovečerní večeři spěchá za milenkou, ale tvrdí mi, že je to dcera. Jindy dostanu dárek, který měla dostat jiná žena,“ pokračuje.

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...

Sama už v minulosti naznačovala, že v soukromí prožívala problémy, ale kvůli dětem to na sobě nechtěla dávat znát.

„A tak se z několika Vánoc stává noční můra, bolestná vzpomínka a moje malá trauma. A od těch dob se vždycky připlazí ten splín a mě to někdy k..va hodně bolí. A abych ho od sebe odehnala, sním si naschvál o Vánocích krásných, pokojných, plný něhy a lásky. A představuji si vedle sebe někoho, kdo mě vezme za ruku, upřímně a srdečně,“ dodala Basiková ke svým vzpomínkám na partnery.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
7. 1. 2021 • 00:17

Bára B. není naivka, aby čekala na prince.. O tom svědčí její názor o „době trvanlivosti“ manželství.. Srandovní pojem – manželství jako spotřební produkt.. Pak by měl mít asi též nějakou dobu záruky.. Taky se mi nezdá, že by se ona hrála schválně na diblíka nebo jiné bytosti z pohádek. Dělá to, co po ni žádají například v tom programu Tvoje tvář. Nesleduju ho, protože si myslím své o napodobňování jiných zpěvákú – „parodie“ místo umění z toho vzniká podle mne. Zábava, ale bez hloubky.. A tahle zpěvačka má na to, aby zpívala svúj repertoár, co ji víc sedí.. Ona disponuje tou uměleckou duši, co nemá každý „umělec“.. Taky se mi nezdá, žeby házela celou vinu za ty rozvody na partnery. Vždyť jen popsala jisté jevy z minulosti a zřejmě nelhala.. Objektívna konfrontace pro posouzení viny partnerú ve vztazích není možná, když je takhle málo informací a jenom od jedného partnera.. Ale její celková bilance není nejhorší – má 3 hezké děti, práci, která ji bavila a snad s ní neskončí. Vždyť jedna nenormální pandemie, kvúli které zakazují lidem volně dýchat bez rouška - nepochová snad kulturu a umění ve světe navždy..

snufina
5. 1. 2021 • 15:04

A Michal Pavlíček coby ženatý ji nemiloval? Chudinka......

ivanak
5. 1. 2021 • 11:42

Basiková se rozhodla si vydělávat fňukáním do bulváru.?..Je to protivná stárnoucí ženská,která stárnout neumí a pořád si myslí,že je diblík,na kterého někde čeká princ na bílém koni....

DWEI
4. 1. 2021 • 12:12

Ať nehází vinu jen na partnery - vina je vždy na obou stranách a kdyby byl muž ve vztahu šťastný, tak by neběhal za milenkou.... Basiková se nám zprotivila a jsme přesvědčeni, že se s ní vydržet nedá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.