Objevitel Gombitové: Marika mi nezvedá telefon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Objevitel Gombitové: Marika mi nezvedá telefon!

Marika Gombitová sice vypráví, jak se chce ke zpívání vrátit, ale zatím od sebe odhání i své nejbližší spolupracovníky.
Marika Gombitová sice vypráví, jak se chce ke zpívání vrátit, ale zatím od sebe odhání i své nejbližší spolupracovníky.

PRAHA – Marika Gombitová (51) už zase trucuje! Vyhýbá se dokonce i svým kamarádům! Přestože se před časem na nějaký čas probrala z letargie, teď už se zase schovává před světem. Nezvedá telefony, neodepisuje na sms, ani na přání k narozeninám!


„Nejdříve chtěla koncertovat, ukázat se znova světu. Sháněli jsme pro ni zpívání, chtěli ji vzít na nějaký koncert, byla nadšená – a pak najednou jako když utne!“ řekl deníku Aha! Ján Lehotský z kapely Modus, který byl s Marikou ve velice úzkém a přátelském vztahu.

Právě zakladatel kapely Modus Ján Lehotský totiž Mariku Gombitovou společně s Mekym Žbirkou objevil a koncem sedmdesátých let minulého století představil publiku jako zpěváky své kapely. A teď se mu dostalo od zpěvačky takového vděku! „Přestala už zvedat telefony i mně. Nereaguje na přání k narozeninám nebo k svátku, zase se stáhla do své ulity. Tam už je prostě všechno marné,“ reaguje na chování Gombitové její dávný přítel Lehotský, který na rozdíl od Mariky tento týden slavil s Mekym Žbirkou jeho pětapadesátiny. „Snažili jsme se pro ni udělat maximum. Kliknutím zvětšeteVolala a chtěla jít dál, pak ji muselo něco přeletět přes nos a všechno bylo zase při starém,“ prozradil Lehotský.

A to se Marika před nedávnem v jednom rozhlasovém rozhovoru vyjádřila, že by se ráda vrátila do hudební branže. „Nových písniček mám doslova plný šuplík a doufám, že se budou líbit. Věřím, že budu zpívat dál, protože to mám moc ráda. Těším se moc na lidi,“ svěřila se před dvěma týdny v rozhlasovém telefonickém rozhovoru Gombitová. Zřejmě to jsou jen plané řeči!




Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto: ČTK, Aha! – Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.