Mejdan Burešové a Lambory! A Forejt jim servíroval lásku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mejdan Burešové a Lambory! A Forejt jim servíroval lásku...

Eva Burešová a Marek Lambora tvoří ve Slunečné pár
Eva Burešová a Marek Lambora tvoří ve Slunečné pár (archiv)

Nejprve si přiťukli na nový rok 2021 s kolegy z primáckého seriálu Slunečná a pak šli slavit ke konkurenci! Hlavní hrdinové Eva Burešová (27) a Marek Lambora (25) byli hvězdami silvestrovského večera na Nově. Nechyběl ani porotce MasterChefa Přemek Forejt (33). Servíroval jim »lásku« a na Evu při tom vrhal zamilované pohledy!

Silvestr na Nově se nesl v duchu show Tvoje tvář má známý hlas. V předtočeném speciálu Burešová se svými spoluporotci Ondřejem Sokolem (49) a Alešem Hámou (47) pořádali mejdan ve studiu, kam za nimi přicházeli hvězdní hosté. Jedním z nich byl i vítěz Tváře 2019 Lambora. A právě během jejich rozhovoru vstoupil do studia Forejt s krabicí plnou laskomin.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...

„Tohle je Láska! Ta se jen rozplyne na jazyku...“ okomentoval Přemek červenou makronku. „Tak to si dám ještě jednu!“ odvětila Eva s úsměvem. Nešlo si při tom nevšimnout jejich zamilovaných výrazů.

Vánoční rande

Přestože spolu měli dostaveníčko i o Štědrém dni, kdy si dávali svařák na Staroměstském náměstí, svůj vztah dosud oficiálně nepřiznali. „To, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné...“ prohlásil před časem Forejt a od té doby oba mlčí. Podle informací Aha! byla Burešová poslední den v roce u rodičů v Hlučíně.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.