Ester Kočičková: Našetřila jsem si na plastiku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ester Kočičková: Našetřila jsem si na plastiku

Ester Kočičková vypadala opravdu jako strašidlo a sama se k tomu i přiznala. Přítomným ženám předvedla plesový model – hodila na sebe černý igelitový pytel.
Ester Kočičková vypadala opravdu jako strašidlo a sama se k tomu i přiznala. Přítomným ženám předvedla plesový model – hodila na sebe černý igelitový pytel. (Aha! – Marek Patek)

PRAHA – Moderátorka Ester Kočičková (40) nemá na pořádné boty, nakupuje totiž u Vietnamců! Nebo šetří na plastiku? Moderátorka je zřejmě zděšená svým zevnějškem a určitými partiemi svého těla, když chce podstoupit plastickou operaci.


„Naspořila jsem si totiž na plastiku, jen na ni nemám čas. Ale to jste si asi všimli podle mého zevnějšku,“ prohlásila Kočičková ve středu večer na módní přehlídce Dany Dobřichovské.

„Mám hrozný účes, já sama s takovou parádou nechodím ani v civilu, a to mě tady česaly odbornice. No je to hrůza, ale prý to stylově odpovídá této přehlídce,“ omlouvala se Kočičková, která moderovala přehlídku Pleta Design Dany Dobřichovské, jejíž součásti byl i křest kalendáře s tváří Petry Minářové, který nafotil fotograf Jan Tůma. Ta samozřejmě nemohla chybět na módní přehlídce, která začala kolekcí pletených plavek. Ze spodního dílu plavek Minářové však koukala dost velká jizva – zřejmě po operaci slepáku.

Hvězdou přehlídky byla Michaela Ochotská, Edina z »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí, která zaujala svým krásným a mezi modelkami největším poprsím. Možná chce Kočičková vypadat právě jako ona. „Když se mě holky dotýkaly hroty svých bradavek v zákulisí, kde je dost stísněný prostor, řeknu vám, to bylo něco,“ smála se Kočičková, která se rozhodla, že nebude jen moderátorkou, ale i modelkou.

„Milé dámy, právě jsem vyhlásila trend letošní plesové sezony, velký černý igelitový pytel. Stačí udělat dva otvory, převázat třásněmi a je tady model za devadesát devět korun,“ snažila se přítomné dámy o dokonalosti svého modelu přesvědčit Kočičková, která se v něm dokonce promenovala i po molu.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.