Došlo i na Bohuše Matuše! Toto je jeho nové povolání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tak došlo i na Matuše! Toto je jeho nové povolání

Bohuš Matuš
Bohuš Matuš (archiv Bohuše Matuše, archiv Blesku)

Takhle si poslední vystoupení letošního roku zpěvák Bohuš Matuš (47) rozhodně nepředstavoval. Nezpíval totiž na jevišti, nýbrž na balkóně v rámci akce, kterou vymyslel jeho kamarád, zpěvák Martin France.

Celá událost vysílaná live nicméně nebyla placená, což zpěvákovi vzhledem k okolnostem úplně do karet nehraje. Divadla ještě nějakou dobu zůstanou zavřená, a zpěvák proto musel začít uvažovat o jiném finančním zdroji, aby uživil přítelkyni Lucinku a nedávno narozenou dcerku Natálku.

"Je to takové smutné, když si vzpomenu, že koncerty, které jsem minulý rok dělal, byly krásně vyprodané a skvělé. Hrozně mě mrzí, že jsme všichni takhle dopadli. Musíme se všichni držet. A já asi půjdu od Nového roku do práce," prozradil zpěvák webu Super. cz.

Zpěvák Bohuš Matuš (47) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...

Od zpívání má Matušovo nové zaměstnání skutečně daleko. Je si však vědom skutečnosti, že nyní finančně zodpovídá za víc lidí než jen za sebe – navíc není zcela jednoduché si v dnešní době rychle najít novou práci. Štěstí se nicméně v tomto případě na zpěváka usmálo, ačkoli se z jeho strany jedná o netradiční povolání.

"Našel jsem si práci na Kladně u kamarádů ve stavební firmě. A co bych mohl dělat jiného než nějakého přidavače, pomocníka. Ale snad by to bylo dobře placené. Jak říkám, je to kamarád, tak mě snad neudře. Jenom nevím, jak budu stíhat zkoušky na muzikál Láska nebeská, je to všechno tak složité," s obavami dodává zpěvák.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
13. 1. 2021 • 16:26

Kominíčkovi se nechce makat. No co už, práce je pro každého. Tak šup šup.

Shimmir
8. 1. 2021 • 07:03

A ještě se dozvěděl, že mu ta jeho zahnula...

radsab
3. 1. 2021 • 00:50

Hele BJELOUSEK, Ty patříš na Hrad...

stoura
2. 1. 2021 • 06:44

Naspořeno?Co to je? Vždyť všichni tito "umělci" žijou přítomností, peníze roztáčej hned a neumí dát něco stranou jako obyčejný člověk , který žije a vyžije(musí) s minimem peněz! Teď najednou koukají jak telata.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.