Tajemství vzhledu herecké hvězdy: Jane Fonda šla s pravdou ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství vzhledu hollywoodské hvězdy: Jane Fondová šla s pravdou ven!

I v pokročilejším věku si Jane udržela svoji krásu. Pomohly jí k tomu však plastiky.
I v pokročilejším věku si Jane udržela svoji krásu. Pomohly jí k tomu však plastiky. (Profimedia.cz)

Některé i o několik generací mladší kolegyně by si z ní mohly brát příklad! Herečka Jane Fonda (82) je důkazem toho, že přírodu lze elegantně ošidit, aniž by estetické změny byly do očí bijící.

Herečka se nijak netají tím, že si ke stále dokonalému vzhledu dopomáhá chirurgickými úpravami, ovšem jako správná dáma svá tajemství krásy jen tak nevyzrazuje. Za ta léta, co byla kolikrát dotazována, jak si udržuje tak skvělý vzhled, přišla na fintu, díky níž odpoutala pozornost od nejnovějších zákroků.

„Po plastice si nechám vždy udělat i nový účes. Lidé se na mě podívají, řeknou, že je na mě něco nového a chvílí váhají. Pak jim dojde, že to jsou vlasy a dál nic nezkoumají. Neví tak, že jsem si nechala vyhladit krk, bradu, nebo odoperovat vaky pod očima,“ prozradila na svém blogu herečka, jak píše web ŽivotvČesku.cz.

Podívejte, jak úžasně stárne Jane Fonda (82): Natočila film o sexu!

Video se připravuje ...

Na rozdíl od mladších kolegyň je tak Jane Fonda zářným příkladem toho, že člověk může s plastickými operaci vypadat stále přirozeně. Ve svých dvaaosmdesáti letech by strčila do kapsy i některé třicátnice, kterým plastika krom nepřirozeného vzhledu přidala i pár let navíc. Méně je zkrátka více, a ačkoli přírodu lehce podvedla, je vidět, že stále stárne s grácií.

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
9. 1. 2021 • 21:16

Přeplastikovaná, vychrtlá hrozně, jen silikonová prsa ...... teď jsme viděli film Dámský klub. Jak krásně vedle ní vypadala Diane Keaton a ostatní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.