Stropnický a Žilková: Setkání po 5 měsících! Co se dělo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Stropnický a Žilková: Setkání po 5 měsících! Co se dělo?

Stropnický přiletěl domů proto, aby strávil s rodinou vánoční svátky.
Stropnický přiletěl domů proto, aby strávil s rodinou vánoční svátky. (Foto Aha! – Pavel Machan, ČT, ara)

Dlouhých pět měsíců se Veronika Žilková (59) neviděla se svým milovaným manželem Martinem Stropnickým (63). A konečně se ho dočkala. Velvyslanec ČR v Izraeli přiletěl v úterý do Prahy.

Stropnický přicestoval domů na svátky po dlouhém, šestnáctihodinovém letu. Veronika na něj čekala s jejich dcerou Kordulou (15) a také se zimní bundou v ruce. Ta ale byla určená pro jejich psíka Coffie, který dělá panu velvyslanci společnost. „Slečna mopslice, která přiletí, si zvykla v Izraeli na teplo,“ okomentovala selfie s bundičkou v ruce herečka.

Dlouhé přestupy

Let z Tel Avivu je za jiných okolností dlouhý okolo čtyř hodin. Stropnický ho měl ale čtyřikrát delší. Kvůli koronavirovým opatřením a s nimi spojeným rušením letů musel přestupovat v několika zemích. „Rodina je nejvíc a je to nejhezčí dárek, budeme všichni spolu,“ netajila své nadšení Veronika.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Natáčení a pryč

Žilková byla v Izraeli do Velikonoc s dcerou Kordulou. Pak se ale kvůli mamince vrátila domů. „Evropská unie zvažuje roční karanténu pro seniory, hranice se jen tak neotevřou, a já mám v Praze maminku, které bude v květnu 96 let. Moje místo je teď v Česku. Vezmu si ji k sobě a zůstanu s ní, dokud mě bude potřebovat,“ řekla tehdy Aha! Žilková.

Křížem krážem se synem

Při svém posledním pobytu ve Svaté zemi tam Veronika Žilková natáčela pro Českou televizi devítidílný cestopisný dokumentární cyklus Křížem, krážem Izraelem. Herečka se zhostila role průvodkyně a scénář k pořadu psal její syn Cyril Navrátil (31)

Trhni si, otče!

Stropnický byl doma naposledy na 14 dní v půlce léta. „Izrael je teď pro turisty uzavřen, takže Martinova dovolená v Česku je jediná možnost, jak se vidět,“ svěřila se tehdy Žilková. Projezdili spolu na kolech kus Moravy a v Praze zavítali také na Letní scénu Divadla Ungelt, kde hereččin syn Vincent Navrátil (23) účinkoval ve hře Trhni si, otče.

Rozchod Babčákové se snoubencem! Žilková v karanténě! A Vémolovu Lulu hledá policie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 12. 2020 • 09:50

Tuhle nevychovanou babu i jejího Čochtana tam měli nechat Ostuda CZ nevzdělaná primitivka hrabos! Seriál plný chyb neumí nic

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.