Šafránková vystoupila »z ulity«! Překvapivé plány nejen s rodinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šafránková konečně vystoupila »z ulity«! Překvapivé plány nejen s rodinou

Libuše Šafránková a Josef Abrhám
Libuše Šafránková a Josef Abrhám (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Ačkoli kvůli koronavirové situaci herečka letos tak často z domu nevychází a veškerá opatření bere vážne, o pracovní příležitosti nepřichází a vánoční svátky hodlá oslavit jaksepatří – v blízkém kruhu rodinném. Podívá se tak letos na Popelku?

Dlouho o ní nebylo slyšet a v poslední době byl výraznější její manžel, herec Josef Abrhám (81). Nyní však promluvila i sama herečka. Na webu ŽivotvČesku.cz prozradila, jak letos bude trávit nejkrásnější svátky v roce, díky nimž je pohádkovou ikonou.

„Vánoce budu trávit jako vždycky. Akorát to bude veselejší, protože máme víc dětí. Nejmladšímu jsou dva roky, staršímu tři, dalšímu je dvanáct a nejstaršímu pak čtrnáct let. Asi budeme celá rodina pohromadě. Prosinec utekl jako voda. Slavili jsme manželovy narozeniny, takže se přiznám, že třeba stromeček ještě vůbec nemáme. Každoročně dodržujeme všechny křesťanské tradice,“ svěřila se herečka webu ŽivotvČesku.cz.

Genzer bez peněz: Jsem minus 4 miliony. A obrovský strach o Libušku Šafránkovou

Video se připravuje ...

Zda letos dojde na Popelku, ale netuší. „Jak máme doma hodně dětí, tak nevím, jestli se to povede. Zatím se to moc nedařilo, abych sledovala televizi,“ prozradila herečka. Snaží se prý dávat přednost mladším umělcům, kteří také potřebují zazářit. „Jsou tady už nové generace, které je třeba vnímat. Proto to letos bude asi zase bez Popelky,“ přiznala Libuška.

Přestože se zdá, že herečka momentálně není pracovně tolik vytížená, stala se součástí nového projektu, jemuž propůjčí svůj charakteristicky jemný hlas. „Mám před sebou jednu ušlechtilou věc – texty, které napsala Betyna Landovská o svém tátovi (herci a dramatikovi Pavlovi Landovském (†78), pozn. red.). Vrací mě to o dvacet, třicet let zpátky, kdy jsme spolu prožívali jeho excesy. Cítím se poctěná, že toho budu součástí, protože jsem ho měla moc ráda a byl má srdeční záležitost. Je to sice hodně stránek, ale myslím si, že to stojí za to,“ poodhalila své plány herečka. Pro knihu s názvem Nikdy není pozdě vznikne i mluvené slovo, což bude údělem právě Libušky.

Šafránková na pohřbu Zindulky (†86): Všechno už končí...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.