Slova Vinczeové zaráží: Těžký nátlak, méněcennost a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slova Vinczeové zaráží! Těžký nátlak, méněcennost a…

Adela Vinczeová
Adela Vinczeová (profimedia.cz)

Moderátorka Adela Vincezová nedávno oslavila své čtyřicáté narozeniny. S přibývajícím věkem prý pociťuje velký nátlak na to, aby se konečně také stala matkou. To, že by svůj život alespoň částečné neobětovala dítěti, je pro některé nemyslitelné a Adela pověděla, že v ní tyto požadavky vyvolaly nepříjemné pocity. Také přiznala, že s partnerem zvažují adopci. Jak to tedy má s mateřstvím?

„Měla jsem ty pocity jen tehdy, když to začalo řešit okolí. Sama od sebe jsem to nikdy jaksi upřímně nepocítila. Podle mě není hanba přiznat, že jsme odlišní a že ne každá žena to má stejně. Nikdy jsem si nehrála s panenkami a dítě nikdy nebyla moje prioritní myšlenka. Když však na to přišel věk, začala jsem se cítit divná a méněcenná… Dítě vnímám jako dar, ne jako povinnost. Proto jsme otevřeli i otázku adopce, neboť vidíme možnost dát někomu, kdo tu už je, šanci. Možná i proto, že nejsme na představu rodičovství takoví upnutí, bychom mohli být pohodovými rodiči… Máme to nastaveno v otevřenosti. V Božích rukách. Bude, jak má být…“ pověděla Vinczeová, dříve Banášová o těhotenství, adopci a kritice.

Banášová v šatech co neodpustí ani deko. Video zde:

Video se připravuje ...

Vzhledem k tomu, že během pandemie je méně práce, nachází se mnoho párů ve společné domácnosti bez pauzy. Jak prožívá slavná moderátorka tuto těžkou dobu doma s manželem? „Neměli jsme s Viktorem nic takového. Každý si umíme žít i svůj život a také vedle sebe si dělat své. Opravdu nám je dobře, nehádáme se, pouze se občas ze žertu škádlit. Je mi však jasné, že dítě dokáže být v tomto harmonickém nastavení výzvou. Proto máme před samotnou možnou adopcí respekt,“ dodala Adela. V roce 2017 přiznal její manžel, že má v oblasti reprodukce problémy a vlastní/společné dítě tak s Adelou asi nikdy mít nebudou.

Adela Banášová se vysmívá českým hokejistům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
4. 1. 2021 • 04:15

Ubohá, stará a neskutečně hloupá škatule bellmek zase zvrací. Na Banášovou by jsi ulhaná šmudlo neměla ani kdyby jsi žila tisíc svých mizerných životů. A fotku sem raději nedávej stará nulo aby se někomu neudělalo špatně. Ty jsi poslední kdo může hodnotit jak kdokoli vypadá

Uživatel_5496862
3. 1. 2021 • 13:57

Banášová je neskutečně škaredá ženská která vypadá jako by místo nosu měla zahnutou mrkev...

-bello-
3. 1. 2021 • 13:33

ježíši, Banášová se považuje za chytrou a veřejně se tady svlíká !Je blbá, arogantní a pořád jakoby měla mindrák.Jo - a je ošklivá.Co se nustí do keců o adopci , když v podstatě dítě nechce.Mít dítě povinnost není, ale chytrý ženský se tím neomlouvají.Prostě bez dítěte jí to vyhovuje..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.