Žilková nemůže ani dospat! To nejkrásnější nastane už... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žilková nemůže ani dospat! To nejkrásnější nastane už...

Veronika Žilková má důvod k radosti.
Veronika Žilková má důvod k radosti. (Instagram)

Vánoce se pomalu blíží, ale herečka, pokud všechno půjde hladce, obdrží svůj vymodlený dárek už zítra. Po měsících odloučení se totiž pravděpodobně konečně zase shledá se svým mužem. Pokud šťastnému setkání nevstoupí něco nečekaného do cesty.

Veronika Žilková (59) se vrátila z Izraele do Česka už v polovině léta. Její maminka potřebovala dceřinu pomoc, taktéž dcera Agáta, jež procházela rozvodovým řízením. A vzhledem ke komplikovanému cestování a lockdownu států, který se vztahoval i na zemi, kde manžel Žilkové Martin Stropnický zastává funkci velvyslance, se neviděli reálně téměř půl roku. To je v případě lidí, kteří se mají rádi, sakra dlouhé odloučení. Nadcházejícím dnem se ale má situace konečně změnit.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...

„V úterý už snad bude rodina pohromadě. Dlouhý let s přestupy,“ napsala Veronika Žilková ke společnému snímku s manželem, který vyvěsila na Instagram. Komentář ještě doplnila hashtagy #Stropnický a pes Coffie, #držím palce, #rodina a Vánoce. Tohle shledání bude asi opravdu velmi vřelé a procítěné. Veronika se dle své reakce totiž už vážně nemůže dočkat.

Veronika Žilková a Agáta Prachařová: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
14. 12. 2020 • 20:39

Ta tupá ujecena křížem krážem co neumí nic ani se chovat mluví anglicky jak Tarzan je dobrá volba pro Fagana Stropnického , dort z tomboly Formanová filmu

mord
14. 12. 2020 • 13:06

To je mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.