Jiří Krampol po smrti Hanky: Manévr kvůli Vánocům o samotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiří Krampol po smrti manželky Hanky: Manévr kvůli Vánocům o samotě!

Stromeček snad letos ani zdobit nebude.
Stromeček snad letos ani zdobit nebude. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ara )

Před čtyřmi měsíci přišel Jiří Krampol (82) o milovanou manželku Hanku (†59). Smutek se snaží překonat prací, jak to jen jde. Teď ho ale čeká další těžká zkouška – poprvé by měl u štědrovečerní večeře sedět sám... To ale herec v žádném případě nechce dopustit!

Český Belmondo byl zvyklý trávit nejkrásnější svátky roku se svou Haničkou. Přestože na jejich společné chvilky u stromečku už nedojde, snaží se zůstat silný a nepoddávat se tomu. Byť je mu smutno...

Samota tíží

„Chodil jsem plavat, to teď nemůžu. Tak se snažím doma cvičit, i když to není ono a nebaví mě to. Je to strašně dlouhý! Snažím se číst, překládám vtipy z angličtiny, dělám všechno možný, ale je to hrozný být doma sám,” posteskl si bavič. A sám rozhodně nezůstane! „Pojedeme taková parta k jedné kamarádce,“ prozradil deníku Aha! Krampol.

Bez nadílky

„Žádné dárky ale nechci a nikomu nic nekoupím. Maximálně dětem dám nějakou korunu,” nechal se slyšet na Muži roku v Náchodě. Prý by ani nevěděl, kde dárečky koupit. „Jelikož nenávidím techniku, tak nemám ani počítač, takže nějaký e-shopy, to vůbec! A abych stál někde frontu, to nepotřebuju,” dodal vdovec.

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video se připravuje ...

Práce má dost

Přestože kvůli pandemii mají všichni umělci dost omezené možnosti, herec si nestěžuje. „Dělám pro několik televizí. S paní Bubílkovou Šlágr a vlastní zábavný pořad Pod zakrytým úsměvem. Teď mi nabídli hlavní roli ve filmu, tak doufám, že to bude dobrý,” pověděl Aha! Krampol.

Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
12. 12. 2020 • 14:00

... Krampole, to máš jedno kde se počas svátků ožereš , jestli sám doma , nebo někde mezi dalšími alkoholiky .

ivanak
12. 12. 2020 • 13:52

Mele pořád jedno a to samý..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.