Tajemství Dolanského ze Slunečné: Má DVOJČE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství Dolanského ze Slunečné: Má DVOJČE!

Jan Dolanský jako Burák v seriálu Ohnivý kuře
Jan Dolanský jako Burák v seriálu Ohnivý kuře (Herminapress.cz, FTV Prima, archiv)

A je to venku. Sympaťák Jan Dolanský (42), který se v létě po 19 letech oženil s Lenkou Vlasákovou (48), má bráchu-dvojče Jirku. „Kluci se mi narodili, když jsem byla v Klicperově divadle v Hradci Králové,“ prozradila jejich maminka, herečka Mária Dolanská (69).

Diváci televize Prima ji včera viděli v seriálu Slunečná jako ostrou Emilku, která si s puškou přišla pro štěňata. Když přijala roli, zajímalo ji pochopitelně, zda se při natáčení potká se svým synem Janem, který představuje bratra Tonyho neboli Romana Tomeše (32). „Honzík mě moc neinformuje, co točí. Setkání se nepovedlo, ale žertem jsem říkala, aby mi ještě něco napsali, abychom měli šanci se před kamerou potkat,“ svěřila usměvavá Mária.

Její druhý syn není hercem. Odmala ho přitahovaly florbal a cestování. Jiří vystudoval Management sportu na Univerzitě Karlově v Praze. Absolvoval také půlroční studijní pobyt v Řecku na univerzitě v Komotini a procestoval řadu oblastí v Řecku, Bulharsku a Turecku. Již během studia působil jako delegát na řeckých ostrovech, po ukončení vysoké školy pracoval deset let jako produktový manažer pro tuzemské i mezinárodní cestovní kanceláře.

Ženatý Vágner nachytán s novou ženou! A utajená veselka známých herců

Video se připravuje ...

Táta zemřel v říjnu

Mohlo by se říct, že u Dolanských hrála s výjimkou Jirky celá rodina. V říjnu zemřel tatínek Zdeněk Dolanský (†68) po třech náročných operacích vředů na dvanácterníku a celkovém selhání organismu. Diváci ho znali např. ze seriálů Život a doba soudce A. K. a Policie Modrava. Herečkou je samozřejmě i Janova nyní několik měsíců už právoplatná manželka Lenka.

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský: Prozradili, co jim nejvíc voní! Budete se divit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.