Ve filmu velká láska. V reálu Angelika i de Peyrac štěstí neměli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ve filmu našli toho pravého. V reálu Angelika i de Peyrac tolik štěstí neměli

Nerozlučná milenecká dvojice Angelika a Joffrey v podání Michèle Mercier a Roberta Hosseina
Nerozlučná milenecká dvojice Angelika a Joffrey v podání Michèle Mercier a Roberta Hosseina (profimedia.cz, archiv)

Byla snem pro mnohé muže a ikonou své doby. Přestože se kromě série o Angelice objevila ve více než 50 dalších filmech, markýzu herečce Michèle Mercier (81) už nikdy nikdo neodpáře. Letos je to 56 let, kdy se na plátnech objevil první díl ságy o ženě, která pro lásku šla přes půl světa.

Patří do skupiny těch herců, kterým byla jedna role souzena tak moc, že se toho cejchu již nikdy nezbavili. „Angelika byla důležitou součástí mého života a všechno. Dokonce i po tolika letech. Možná se mi příliš podobá nebo jsem do své interpretace vložila příliš mnoho vášně. Nevím … a přesto i když jsem hrála v mnoha jiných filmech, tak kamkoli jdu, lidé nemluví o mé kariéře, ale jen o Angelice,“ cituje web eXtra.cz Michèle Mericer.

Ženatý Vágner nachytán s novou ženou! A utajená veselka známých herců

Video se připravuje ...

Ačkoli na filmovém plátně byla za hvězdu, její osobní život tak zářivý nebyl. První manžel André Smagghe byl alkoholik, druhý manžel, závodník Claude Bourillota, se najednou vypařil i s jejími šperky a penězi. A tím její milostná fiaska neskončila. Italský princ Nicola Bocompagni-Ludovisi několik let po zásnubách sňatek odřekl a herecký kolega Vittorio se ji pokusil i znásilnit. S muži to neměla Mercier lehké stejně jako filmová Angelika.

Ani Robert Hossein (†93) alias Joffrey de Peyrac neměl co do vztahů na růžích ustláno. První manželství mu vydrželo jen čtyři roky,  rozvedl se kvůli vztahu s tehdy patnáctiletou Carolinne Eliacheff, dcerou novinářky a političky Françoise Giroud. Ale nakonec se ani toto manželství nevydařilo. Jeho další snoubenka dokonce zemřela při autonehodě. Nakonec se štěstí na jeho stranu přiklonilo a svůj podzim života prožil s herečkou Candice Patou. V reálu jak Michèle, tak Robert o lásku bojovali snad ještě více než v samotném filmu.

Švorcová promluví 10 let po smrti! A po Ledeckém jde policie. Uspořádal ilegální koncert

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
17. 1. 2021 • 17:42

“ Nakonec se štěstí na jeho stranu přiklonilo a dodnes žije s herečkou Candice Patou.” Jste normalni?!? Dnes je 17.1.2021, kdy bydavate clanek s touhle vetou. Robert Hossein zemrel 31.12.2020,den po svych 93. narozeninach!!! Psali o nem po celem svete, psali jste o jeho umrti i Vy. Vyhodte toho dementa, co dokaze napsat takovyhle blabol!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.