Zpěvačka Nývltová nafotila kalendář: Sekne jí to i mezi kozami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Nývltová nafotila kalendář: Sekne jí to i mezi kozami

Kamila Nývltová
Kamila Nývltová (Blesk)

Při focení tohoto kalendáře se do sexy prádla převlékat nemusela. Kamila Nývltová (31) měla i tak pořádně nahnáno. Fotograf ji pustil do ohrady plné koz, kde jí do zpěvu dvakrát nebylo.

Sama na dlouhé měsíce zůstala bez práce, focení na podporu útulku v Doksanech ale přijala bez vidiny honoráře. Byť by se jí teď každá koruna hodila. Fotograf ale nedal zpěvčce rozhodně nic zadarmo... „Byla jsem vpuštěná do ohrady, kde bylo najednou asi třicet koz a já jsem mezi ně měla vběhnout a fotit se. Trošku jsem se bála, protože přece jenom byly v převaze,” přiznala hvězda chystaného muzikálu We Will Rock You. Navíc stačilo málo a z focení neodcházela sama. Kamila se totiž v útulku Dogsy zamilovala do opuštěné fenky Micky. Nakonec ale vyhrál rozum nad srdcem.

Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte ...

Video se připravuje ...

„Nevím, jak bychom se v Praze vešli všichni do bytu, a hlavně naši by z dalšího přírůstku asi neměli radost. Už teď máme u baráku pět psů. Dělají si ze mě srandu, že se vnoučete nedočkají, protože budu mít doma jenom pejsky,” vtipkuje Kamila, která je ženou mnoha řemesel. Už čistila v Krkonoších les, uvažovala o podnikání s dorty, teď se jí líbí myšlenka založit si útulek pro opuštěná zvířata.

Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
9. 12. 2020 • 08:36

Na té fotce vypadá spíše jako smrtka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.