Adam Vojtěch září štěstím! VELKÁ ZMĚNA V SOUKROMÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vojtěch září štěstím! VELKÁ ZMĚNA V SOUKROMÍ

„V tomto období je potřeba si občas vyvětrat hlavu," napsal ke snímku s Olgou Adam Vojtěch.
„V tomto období je potřeba si občas vyvětrat hlavu," napsal ke snímku s Olgou Adam Vojtěch. (Facebook)

Po odchodu z postu šéfa českého zdravotnictví se Adamu Vojtěchovi (34) obrátil život o 360 stupňů! Nejen, že získal výnosný kšeft ve vedení Krajské zdravotní, která v Ústeckém kraji spravuje pět největších nemocnic, ale obrat k lepšímu nastal i v soukromí!

„Určitě to zlepšilo rodinný život. Je zcela jiný, než když jsem působil na ministerstvu – počítaje i dobu před covidem – bylo to velmi náročné období a s příchodem epidemie se to zintenzivnilo. Byl nulový prostor na jiný, než jen pracovní život,“ prozradil Adam Vojtěch Blesk Zprávám a spokojeně dodal: „Moje manželka je šťastnější, než byla v posledních třech letech a samozřejmě i pro mne je to určitá změna. Můžu se věnovat svým blízkým, na to nebyl čas.“ 

„Pokud jde o Mikuláše, tak to jsem moc neprožíval, protože ještě děti nemám. Samozřejmě Vánoce prožívám jako důležité svátky. Koupil jsem adventní věnec. Připravujeme s manželkou nějaké cukroví. A i nějaké dárky jsem už pro manželku, ale i rodinu nakoupil. Snažím se, aby Vánoce pro mě byly svátky klidu, nikoliv hektické a celkově to i letos tak bude," popsal exministr přípravy na svátky pro web ŽivotvČesku.cz.

Vojtěch v Blesku: Opatření potřebujeme, muzikály bych ale nerušil. Školy mají zůstat otevřené

Video se připravuje ...

Babiš o konci Prymuly: Zemanovi předložil návrh na nového ministra zdravotnictví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
9. 12. 2020 • 16:46

Také jsem to chtěla napsat. Obrat o 360 stupňů znamená návrat do výchozí pozice. 180 by stačilo. Panu Vojtěchovi přeji hodně štěstí. Byl velmi dobrý ministr.

mord
8. 12. 2020 • 20:04

Zázrak je, že se škrabálci z Aha vůbec naučili psát

hanecek
8. 12. 2020 • 13:28

Autore článku "rž", když se něco otočí o 360 stupňů, tak se neděje nic, protože otočené je v původní poloze. Viz. geometrie pro první stupeň základní školy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.