Agáta Prachařová po rozvodu: Prozradila, co už NIKDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta Hanychová po rozvodu: Prozradila, co už NIKDY!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (instagram.com)

Manželství s Jakubem Prachařem (36) je definitivně za ní. Bývalá modelka prostřídala několik nápadníků, prošla změnou vzhledu, aktuálně se vrhla na zútulnění domu. Znamená to, že už se ze všech šrámů na duši zotavila?

„Po životní etapě, která skončila, je potřeba to pročistit, a tak jsem to udělala. Vymalovat stejně bylo potřeba, protože moje dcera často maluje po zdech, je taková umělecká. Úplně jí to nezakazuju, teď už teda budu. (smích) Takže tady bylo různě vymalováno a nechala jsem to zútulnit,“ rozpovídala se o tom, jak vypadá její životní restart.

„Už jsem rozvedená a v pětatřiceti na nové startovní pozici... to nevím, to se asi tak necítíš. Mám dvě děti, vlastně docela hezký dům, hezkého psa a už jsem vlastně v pohodě. Už ale nechci startovat znova. (smích),“ odpověděla Agáta na otázku v rozhovoru pro idnes.cz, jestli má pocit, že je znovu na začátku.

Rozhovor s Agátou Prachařovou zde: 

Video se připravuje ...

Zároveň zavzpomínala na Izrael, kam v době rozpadu vztahu často odlétala za svojí mámou Veronikou Žilkovou (59). „Jak jsem se rozváděla, tak jsem opravdu za tou mámou lítala furt. Byla jsem tam desetkrát, patnáctkrát, zažila jsem tam svátky, večery na pláži, ale i dny, kdy jsou většinou na té pláži chlapi s dětmi. Ženský jsou v té době třeba na nehtech. Funguje tam, že si to rodina rozloží. Není to jako u nás v Čechách, že ženská musí nakoupit, uvařit, vyzvednout děti ze školky, jít do práce a chlap jde jenom do práce. Izrael je v tomto úplně úžasná země, jak je to otevřené a jak to tam funguje. Kdybych mohla, tak v Izraeli žiju. Jako kdybych měla Izraelce a bylo mi dvacet, chápeš? (smích),“ dodala, jak by mohl vypadat takový rodinný ideál.

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
27. 12. 2020 • 16:51

Tak šup do Izraele, když se vám tam tolik líbí. Copak vám brání?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.