Tomešovou zdecimovala módní kritička: Jedno velké NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomešovou odpravila módní kritička: Jedno velké NE!

Míša Tomešová
Míša Tomešová (Profimedia.cz)

Herečka a maminka Míša Tomešová patří mezi celebrity, kterým ladění outfitů moc nejde. Drobná brunetka je už známá tím, že ráda nosí trochu bizarní kombinace, díky kterým se pravděpodobně snaží vybočit z davu. Podle módní kritičky je však její styl oblékání zcela mimo.

„Herečka seriálu Sestřičky vyniká v dovednosti navěsit na sebe neladící, a navíc protiřečící si kusy oblečení a působit jako klient armády spásy. Spojení zimního svrchníku a ryze letních maxi šatů má být kombinováním nekombinovatelného, ale kvůli absenci módního citu vychází naprázdno. Vlněný, velkým puntíkem zdobený kabát do půli lýtek je hravým kouskem, který potřebuje pro své vyznění prostor. Příliš dlouhé, slabé, kanárkově žluté šaty s volánem jsou svojí sezónností i délkou zcela mimo. Stejně jako pruhovaná letní bekovka, stvrzující outfit jako akt stylové schizofrenie,“ pověděla pro Blesk o outfitu Tomešové módní kritička Ina T..

Fešák ze Slunečné Roman Tomeš: Chci plodit děti s víc maminkami! Co na to manželka?

Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5496243
26. 12. 2020 • 19:45

Úplně zbytečný článek..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.