Radost vystřídal strach: Třetí těhotenství Ornelle dává zabrat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Radost střídá strach! Třetí těhotenství Ornelle dává zabrat

Ornella Koktová ve studiu Blesku
Ornella Koktová ve studiu Blesku (Robert Klejch)

Ačkoli se Ornelle Koktové (27) podařilo otěhotnět jen pár měsíců po porodu svého druhého syna, zprvu radostné emoce se změnily v obavy. Bývalá modelka si totiž dobře uvědomuje, jak je těhotenství rizikové.

Teprve na jaře porodila syna Svena, ale k překvapení všech je Ornella již pátým měsícem opět v očekávání. Těhotenství si ale vůbec neužívá. „Cítím se hůř a hůř, nejhůř z těch všech předešlých těhotenství. Cítím se nejhůř, protože jsem pořád unavená, navíc se z předešlého těhotenství tělo ještě nestihlo po porodu pořádně zahojit, takže je to vše náročné a je to také riziko,“ svěřila se webu eXtra.cz Ornella. Kvůli dlouho se hojící jizvě po císařském řezu měla od doktorů doporučeno s otěhotněním chvíli počkat. Bývalá modelka si však třetího potomka velice přála.

Co by Ornelle mohlo náročnější chvíle zpříjemnit, je fakt, že vzhledem k pokročilému stádiu těhotenství je možné zjistit pohlaví miminka. To se však manželský pár chce dozvědět až později. „Pohlaví miminka zatím nevíme. S manželem jsme si řekli, že to nejspíš zůstane tajemstvím až do porodu, ale uvidíme.," přiznává Koktová.

Ornella a Josef Koktovi:

Video se připravuje ...

S manželem Pepou (63) dokonce ještě ani neuvažovali nad možnými jmény.  „V předchozích těhotenstvích jsem byla nedočkavá, ale teď je to jiné, všechno je hektičtější, navíc je před Vánoci a není takový čas nad pohlavím nebo jmény pro miminko přemýšlet,“ tvrdí Ornella a dodává, že jméno pro miminko vymyslí časem.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.