Totální sobectví Dominiky Gottové? Velké přání tátovi NESPLNILA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Totální sobectví Dominiky Gottové? Velké přání tátovi NESPLNILA!

Dominika Gottová děti odmítala, i když si je její táta přál.
Dominika Gottová děti odmítala, i když si je její táta přál. (Daniel Černovský, archiv D. Gottové, archiv)

Nejstarší dceři Karla Gotta (†80) je už čtyřicet sedm let. V jejím věku je více méně jisté, že ji mateřství, na rozdíl od sestry Lucie, zcela minulo. Podle slov Dominiky to ale není proto, že by děti mít nemohla. Jak prozradila pro web Expres.cz, nikdy je nechtěla. Třebaže její táta byl opačného názoru a svoji dceru k mateřství přemlouval.

Jenže jeho prvorozená si postavila hlavu a trvala si na svém. I když se jí snažila prý domlouvat i macecha. „Ivana mi říkala, že bych měla mít rodinu a děti. V tomhle byl Timo vyhovující partner, který mi dával naprostou volnost, že po práci, když mám volno, si chci zaletět na rockový koncert. Nebyl to problém,“ přiznala Gottová s tím, že s dětmi by už takovou možnost rozhodně neměla.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

„S Timem jsme děti neplánovali. Někdy své názory měním, někdy se plány změní za mě, aniž bych chtěla, ale tohle se za celý můj život nezměnilo. Touha po volnosti a svobodě, že si ve svém volném čase vyjedu do zahraničí,“ vysvětlila pro Expres.cz Dominika, která si ale sobecky nepřipadá. Spíše naopak!

„Sobecký život by to byl, kdybych ty děti měla. Sobeckost podle mě je taková, že někteří lidé si pořizují děti jenom kvůli tomu, aby ve společnosti měli ten status. Žijí život, jak by se mělo, ale potom se o ty děti pořádně nestarají,“ vidí situaci na rozdíl od svého táty zcela odlišně. „Říkal, že bych je měla mít. A to z toho důvodu, aby se o mě měl kdo na stará kolena postarat. Mít dítě jenom z toho důvodu, abych byla zajištěná na stáří, to je také sobeckost,“ myslí si ale Gottova dcera.

Rok z vězení a Řepkovi hrozí další soud! A Gottová šokuje: Otci se po telefonátech se mnou přitížilo:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 12. 2020 • 11:24

to : hudobnaskola
já mluvím k tomu, že dominika nechce děti ! A říkám, že mluví rozumně! Kdyby si naopak nasekala děti , tak by podporu měla vysokou ( když už mluvíte pouze o té podpoře!!) Je dost blbé ukazovat na ženskou, která děti nemá, proč je jako nemá.To je tady obvyklé.A jsou zase jiné, které porodí a frknou dítě kvůli kariéře rodičům , např. ex první dáma Havlová ( Veškrnová) a další, anebo jim o ně pečují kamarádky, tak jak o Dominiku místo mámy pečovala jeden čas kamarádka a jinak kamarádi z různých kruhů nic ,moc kruhů.

hudobnaskola
6. 12. 2020 • 17:05

-bello- Na vrcholu produktivního věku chtít žít z podpory, po např. jen 10 návštěvách druhého konce zeměkoule a nepočítaně dalších míst!, to jsou velmi rozumné názory a způsob života. Vy jste stejná tragédie jako ta Dominika.

mord
5. 12. 2020 • 19:25

Svůj k svému stará šmudlo nepřekvapuje že máš v oblibě alkoholiky a feťačky ulhaný bellmeku

miroslava13
5. 12. 2020 • 12:13

říkala, že nechce být středem pozornosti tak pro boha pořád leze do bulváru? asi pro prachy. což? ať odjede, bude mít klid a my taky.

-bello-
4. 12. 2020 • 21:58

Mluví velmi rozumně a hezky to tatíkovi natřela! Gott chtěl být volný cca do sedmdesáti a že by si pořizoval tu svou Šarlotu a Nelinu , aby o něho ve stáří i pečovaly?A že se chtěl ženit?Kdyby mu ta jeho " bertramka " nedělala scény a nevyhrožovala, tak nikdy ! .
Je tady někdo kdo chtěl mít dítě proto, aby o něho bylo pečováno?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.