Jiří Krampol po skonu manželky Hanky: Velký návrat k Zuzaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Krampol po skonu manželky Hanky: Velký návrat k Zuzaně

Jiří Krampol se po smrti Hanky těší na spolupráci se Zuzanou Bubílkovou.
Jiří Krampol se po smrti Hanky těší na spolupráci se Zuzanou Bubílkovou. (Foto ČTK/Dušan Dostál)

Legendární humorista Miloslav Šimek (†63) rád tvořil ve dvojici. Ať už s Jiřím Grossmannem (†30), Luďkem Sobotou (77), Jiřím Krampolem (82) nebo Zuzanou Bubílkovou (68). Herec, který před 4 měsíci pochoval manželku Hanku (†59), se rozhodl, že s Bubu zkusí navázat na to nejlepší!

Krampol se Šimkem spolupracoval v osmdesátých letech v Semaforu a společně napsali řadu skečů, scének a povídek, Bubílkovou si pak Šimek vybral po roce 1989 jako parťačku pro pořady, v nichž se věnoval politické satiře – S politiky netančím a později Politické harašení.

„Mě se strašně moc lidí ptá, proč už se nedělají takové scénky, jako dělali Slávek Šimek s Jirkou Krampolem a podobně. Myslím, že je to proto, že to neumějí napsat. Nejsou autoři! Dnes je v módě improvizace, a to není nic pro mě. Správná scénka se musí poctivě napsat a zkoušet, testovat před publikem a poté ještě vyšperkovávat. Nesmí to být žádná cochcárna,“ vzpomíná Bubílková na zlatou éru televizní zábavy, která je s Miloslavem Šimkem spojená.

Až 16 let po Šimkově smrti se dali na společném projektu dohromady Krampol a Bubílková. A chtějí navázat na Šimkův odkaz. „Já nechci být ten tahoun, chci se opírat o někoho, kdo je lepší než já. S Jiřím Krampolem jsme se o spolupráci bavili už dříve, ale až teď nazrál ten správný čas. Máme vymyšlené představení, kde se budou scénky střídat s naším vyprávěním a vzpomínkami na všechny herecké legendy, které už mezi námi nejsou,“ prozradila Bubílková.

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video se připravuje ...

Ani Krampol neskrývá nadšení. „Hrozně se na naši spolupráci těším. Známe se se Zuzanou leta letoucí a myslím, že jsme naladění na společnou notu. A navíc se doplňujeme. Ona na rozdíl ode mě ovládá politickou satiru. Jenže když ji říkám já, nikdy to tak nevyzní,“ říká známý moderátor.

Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.