Hvězda Ulice Obermaierová (74): Přiznání o nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ulice Obermaierová (74): Přiznání o nemoci

Jarka Obermaierová
Jarka Obermaierová (Jakub Poláček)

Na testy šla kvůli synovi Jardovi (40), kterému našli koronavirus. Jarku Obermaierovou (74) ani ve snu nenapadlo, že by mohla být nemocná. „Vůbec nic mi nebylo. Zle mi bylo v létě, kdy jsem nemohla jíst a zhubla deset kilo. Měla jsem obavy, co se to děje,“ říká hvězda Ulice.

Koronavirus ji naštětí zatím nesrazil na kolena. Dokonce si zase začala vařit. Předtím nemohla na jídlo ani pomyslet a dramaticky hubla. Trochu ji překvapilo, že testy vyšly pozitivní, ale nedá se prý nic dělat. „Musela jsem to oznámit na Nově kvůli pátečnímu natáčení. Přitom jsem se už těšila na lidi. No, v pondělí jdu znovu na testy, tak to už snad bude dobré,“ doufá Jarka. Když jsou zavřená divadla, je pro ni natáčení nekonečného seriálu pomalu jedinou příležitostí si pořádně popovídat.

Jinak tráví dny na chalupě se synem, který s covidem přece jen raději leží v posteli a s čivavou Vašíčkem, který nahradil zesnulou fenku krysaříka Parisku. „Říkám mu Vašíček, protože měl mít jméno od V a pejsci mají rádi, když je v tom slově š, zní jim to lépe,“ vysvětluje Obermaierová. „Právě mi proklouzl ven a musela jsem ho trochu přemlouvat, aby se vrátil domů,“ líčí herečka, jak si krátí čas v karanténě.

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video se připravuje ...

Onemocněl i její seriálový syn

Seriál Ulice se zatím, co se koronaviru týká, docela drží. Z hlavních postav onemocněl covidem akorát představitel Jarčina syna Lumíra Nykla, herec Václav Svoboda (56).

Jaroslava Obermaierová - Tablet od srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.