Táta Gott by zaplakal! Budoucnost Dominiky ve Finsku děsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Táta Gott by zaplakal! Budoucnost Dominiky ve Finsku děsí

Dominika se natrvalo vrátí za Timem.
Dominika se natrvalo vrátí za Timem. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Do Česka se nejstarší Gottova dcera vrátila jen na otočku. Jak se svěřila webu Super.cz, chce tu vyřídit rodinné záležitosti, především pozastavit rozvod s hudebníkem Timem Tolkkim, před kterým sem před rokem utekla. Jenže co jí čeká po návratu do Finska?

Plánovala nový život v Praze, ale zřejmě nakonec zjistila, že je za tím tolik stresu a odříkání, že takovou nálož neunese. Než nasedne opět do letadla, chce si užít ještě Vánoce se svojí maminkou. S tou plánuje nákup. „Maminka teď nemůže vycházet ven, což se změní, jestli nepřijdou nová nařízení. Od čtvrtka by mělo vše normálně fungovat a maminka si chce vybrat dárek sama. Takže bychom se vydaly do obchodu spolu, má konkrétní přání, které si chce sama vybrat. Přeje si peněženku, má přesnou představu, jak má vypadat, takže to se nachodíme,“ prozradila pro Super.cz.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu

Video se připravuje ...

Ve Finsku znovu a lépe?
Jaký život ji čeká po návratu k manželovi, není zatím příliš jasné. Momentálně prý čekají, zda jim úřady přidělí státní byt. Dominika také čeká na vyřízení podpory. „Neplánuji už víceméně nic, protože se mi plány už několikrát změnily. Takže nechávám věci běžet ze dne na den,“ dodala Gottová. Zbývá jí tak jedině popřát, aby chtěla od života ještě něco více než jen přežívat na státní úlitbě.

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janapi
6. 2. 2021 • 15:27

To bude také jediné-co asi po dlouhé době uvidí a otázka bude znít-na jak dlouho? Odpověď...dokud si Dominička nepostěžuje, že kvůli její "chytrosti" si musí hezky platit zdravotní pojištění a nájem též....zde není brána jako sociální případ.!

-bello-
5. 12. 2020 • 00:37

Mně je jedno, co bude dělat ve Finsku, ale bude zajímavé, o čem bude pak bulvár!
O řadě séélebrit se nedá /nesmí už psát a když ano, tak jen chvála se zákazem komentů.
Čekám, kdy se ozve mluvčí " bertramky " a začne embargo taky.
Jestli bulvár začne psát jen o seriálech , tak budu namydlená protože neznám jedinej
Ale abych to co je zde v komentech shrnula, jak to vidím já , pak: na mrtvole Gotta se živí kde kdo , Gott je posmrtný výdělečný podnik mnoha lidí a Dominika udělá jen dobře, když zdrhne, protože tady to prostě s tímhle jménem a jejím způsobem života nejde.5000 tis. jí Babiš nepošle, není důchodkyně.S blbým Timem svůj život zazdí, tak jako už mnohokrát, je to její volba, dobře jí!Žít jen z podpory není žití, je to živoření i tam.
A Dominika není milionářka, aby mámě dávala velké dary.Matka je svéprávná a bere důchod za to, co si za život vydělala.Matka to byla jen tak halabala ,soucit s ní já nemám .

Shelby16
4. 12. 2020 • 05:58

Jak už mnohokrát reálně ukázalo, Dominika nikde dlouho nevydrží a makat nebude. Ve Finsku aspoň bude moci nerušeně chlastat s tím svým ovarem

Uivatel_5492683
3. 12. 2020 • 17:06

janapi: Však jí tam Babiš bůra pošle

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.