Poláková úplně sekne s prací! To je to nejvíc, tvrdí o těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poláková úplně sekne s prací! To je to nejvíc, tvrdí o těhotenství

Bára Poláková a Pavel Liška
Bára Poláková a Pavel Liška (archiv Blesk)

„Se stresem zapomínám jíst, ale mám teď plán se trochu zpevnit a vykrmit," chystá se změnit životní styl zpívající herečka. Co k tomu sedmatřicetiletou maminku dvou rozkošných dcerušek Ronji (5) a Riky (3,5) tak najednou vede?

„Musím trošku fyzicky zesílit, aby tělo tolik nečerpalo ze zásob. Každopádně, kdyby takové štěstí přišlo, řekla jsem si, že bych přestala pracovat úplně," plánuje pro případ dalšího těhotenství Bára Poláková v Právu s dodatkem, že s Pavlem Liškou (48) však rozhodně nejde o žádnou strategii.: „Nijak jsme to nerozebírali. My jsme se ostatně nebavili ani o druhém dítěti!" 

Žilková mluví o rozvodu, Prachař se vysmívá! A Řepku hledala policie:

Video se připravuje ...

„V rámci tatínků, které znám, patří, myslím, k těm zodpovědnějším a pozorně pečujícím. Když jsou holčičky s ním, jsem úplně v klidu. Ve výchově jsme docela sehraní. Třeba na jídlo máme stejný názor nebo na to, jak budou, či nebudou obklopeny elektronikou. Ronje bude pět a nezná ani iPad, ani můj telefon. Oddalujeme čas, kdy jejich přítomnost budou tříštit různá taková lákadla, na co nejpozději," vysekla přitom partnerovi poklonu Poláková.

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.